El far de Torredembarra reobre les seves visites per Setmana Santa

Se n'han programat entre Dimecres Sant i Diumenge de Ressurrecció
El far de Torredembarra és el més alt de Catalunya. | TarragonaDigital.com

 

Nova tanda de visites al far de Torredembarra, que és el que disposa de la torre més alta de tot Catalunya. Aquesta Setmana Santa, doncs, es podrà tornar a gaudir del far torrenc i de les vistes que es poden apreciar des del capdamunt amb les visites guiades que organitza la Regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Torredembarra. Se n'han previst diverses, més d'una trentena, entre Dimecres Sant i Diumenge de Ressurrecció, aprofitant, doncs, el tram alt de la Setmana Santa.

 

Les visites al far de Torredembarra durant la Setmana Santa 2019

Així doncs, a través del web de la Regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Torredembarra ja es poden fer reserves d'aquestes visites, que estan disponibles tant en català com en castellà, aprofitant les vacances de Setmana Santa, que són l'aperitiu turístic a la Torre. En total, n'hi ha fins a 34 de programades. Dimecres Sant i Dijous Sant hi haurà visites cada mitja hora de les onze del matí a la una del migdia; ambdues incloses.

 

En el cas de Divendres Sant, Dissabte de Glòria i Diumenge de Ressurrecció, també s'han previst visites cada mitja hora, però en horaris de matí i de tarda: d'onze del matí a una del migdia i de dos quarts de cinc a dos quarts de sis de la tarda. Les reserves es poden fer des del web de Turisme Torredembarra. 

 

Les visites al far de Torredembarra, per tres euros

El cost de l'entrada al far de la Torre en les visites guiades és molt econòmic: és de tres euros. Diversos col·lectius, però, paguen la tarifa reduïda, d'un euro i mig: els menors d'edat, els titulars del Carnet Jove i els majors de 65 anys. Les visites es fan en grups de tan sols set persones, de manera que qui no se la vulgui perdre, haurà d'apuntar-se en un breu termini de temps al web de Turisme Torredembarra.

 

També et pot interessar