Vox confirma que es presentarà a les eleccions municipals a Torredembarra

La formació havia confirmat aquesta setmana que es presentaria també a Tarragona, Reus i Salou
Una imatge d'una de les parades informatives que Vox ha muntat en les darreres setmanes a Torredembarra. | Cedida

 

Vox es presentarà a les eleccions municipals del proper 26 de maig a Torredembarra. L'estiu passat, la formació ja havia anunciat la seva intenció de formar una llista per als comicis a la Torre, i en els darrers mesos se'ls ha pogut veure en diverses ocasions en paradetes informatives a la plaça del Castell.

Aquesta setmana, Vox enviava un comunicat als mitjans on confirmava que presentaria candidatura als Ajuntaments de Tarragona, Reus i Salou. Torredembarra, però, no apareixia al llistat. S'ha desdit Vox, doncs, de presentar candidatura a la vila? El seu coordinador local, Jordi Fernández, ha apaivagat cap mena de rumor en aquest sentit en declaracions a BaixGaiàDiari.cat: el partit també presentarà candidatura a Torredembarra el proper mes de maig, sumant-se a Tarragona, Reus i Salou, i sense descartar tampoc presentar-se en altres localitats de l'àrea metropolitana tarragonina.

Vox no té escollit encara el candidat a l'alcaldia de Torredembarra

Amb tot, més enllà de confirmar-se que faran llista per a les eleccions, el partit que a la demarcació lidera Isabel Lázaro no té encara decidit qui serà el seu candidat a l'alcaldia. Malgrat això, tot apunta a la figura de Jordi Fernández, el coordinador local i número 5 del PP a les eleccions municipals d'ara fa quatre anys.

Ara per ara, des del comitè local de Vox a Torredembarra no coneixen ni tan sols el 'tempo' que marca el partit per definir el seu alcaldable i començar a confeccionar la llista —disset candidats i almenys tres suplents. Estan pendents del que marqui la direcció de la formació a Madrid, liderada per Santiago Abascal i Javier Ortega-Smith, que hauran de donar directrius sobre els comicis locals un cop hagin definit la seva estratègia territorial a les eleccions generals de l'abril.

Amb tot, des de la Torre subratllen que «per molt que costi, ens presentarem a les eleccions municipals a Torredembarra» i, per tant, en les properes setmanes, necessàriament, s'hauran de produir moviments.

També et pot interessar

"LA TORRE: La remodelació de l'antiga N-340, més a prop" "GRAN NOTÍCIA per a l’artista tarragoní Marlo a la ‘La Voz’"