Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Vox protesta amb banderes d'Espanya i la Guàrdia Civil al ple de Torredembarra

Militants i simpatitzants s'han manifestat durant el debat d'una moció sobre la violència de l'1-O

 

Un grup de militants i simpatitzants de Vox s'ha manifestat aquest dijous, 15 de novembre, durant el ple ordinari de l'Ajuntament de Torredembarra. Un total de set persones ha exhibit banderes d'Espanya i d'altres amb l'escut de la Guàrdia Civil on també es podia llegir la inscripció «Viva la Guardia Civil». Tots ells duien un adhesiu identificatiu de la formació i també s'hi ha pogut veure una banderola del partit.

 

Vox, al ple ordinari del mes de novembre a Torredembarra

Un reduït grup de militants de Vox i també de simpatitzants de la formació, menys d'una desena de persones, han fet acte de presència al ple ordinari del mes de novembre, que s'ha celebrat aquest dijous al vespre a Torredembarra durant més de sis hores. El grup s'ha manifestat durant el debat de la moció de la CUP que condemnava la violència de l'1 d'octubre i demanava a l'Ajuntament que retirés la fotografia del rei Felip VI del saló de plens.

 

En el moment de l'exposició de la moció per part del regidor anticapitalista Toni Sacristan, el grup de simpatitzants de Vox han exhibit banderes d'Espanya, de la Guàrdia Civil i del propi partit. Sense més polèmica, el debat s'ha desenvolupat amb normalitat i en finalitzar la votació, el grup, que havia estat al plenari des de l'inici, ha abandonat la sala.

 

Entre les persones que han participat de l'exhibició de banderes hi havia Jordi Fernández, coordinador de Vox a Torredembarra, i Isabel Lázaro, la presidenta provincial del partit a Tarragona. Cal recordar que Vox es presentarà a les eleccions municipals de 2019 a Torredembarra, tal com va explicar el juliol passat en declaracions a BaixGaiàDiari.cat el seu coordinador a la vila, Jordi Fernández.

 

La moció de la CUP, rebutjada

La moció presentada per la CUP ha quedat finalment rebutjada. Grups com ERC i el PDECat s'han mostrat a favor d'alguns punts excepte el de la retirada del retrat del rei, ja que una sentència judicial obliga el consistori a tenir la imatge després que a principi de mandat ja es retirés. Atès aquest fet, han demanat votar la moció per punts —com també ha fet el PSC—, però la petició ha estat rebutjada per part de la CUP, de manera que s'han abstingut.

 

Així les coses, la moció no ha estat aprovada: només la CUP i l'ABG, amb tres regidors, hi han votat a favor. Ciutadans, el PP i els socialistes Vale Pino i José García s'hi han oposat; mentre que ERC, el PDECat i Unió, Avui Democràcia i el socialista Jordi Solé s'han abstingut.

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

Comentaris