La vuitena Fira de Creixell, tot un èxit

Més de 5.000 persones han gaudit aquest cap de setmana d'agost de la vuitena Fira de Creixell
 
Un dels actes de la Fira de Creixell | Ajuntament de Creixell

 

Creixell ha viscut un cap de setmana magnífic. El municipi ha celebrat la seva vuitena edició de la Fira de Creixell al nucli històric de la vila, on s'han desenvolupat un munt d'activitats per a tots els públics durant els dies 10, 11 i 12 d'agost. El programa ha estat molt variat i segons dades municipals, més de 5.000 persones han gaudit de les diverses activitats que s'han portat a terme a la vuitena edició de la Fira de Creixell, que farà l'última actuació aquest diumenge al vespre. 

 

La diversitat de les activitats ha estat una de les claus de l'èxit d'aquesta fira. El divendres 10 d'agost va tenir lloc un espectacle infantil al Casal Municipal amb la patrulla canina. L'endemà, el dissabte 11 d'agost, va ser el torn de l'animació infantil a les mans del pallasso Xiscu al pàrquing de Cal Cabaler. Una mica més tard, la música va ser la protagonista amb l'actuació musical de la cantant creixellenca Victoria al mateix lloc. 

 

Aquest diumenge 12 d'agost a un quart de vuit de la tarda el creixellenc José Ramón Canga porta animació de salsa al pàrquing de Cal Cabaler i al vespre té lloc la Cercavila amb els Gegants de Creixell Gilmundo i Minerva pels carrers del nucli històric de la Vila. 

 

Creixell ha viscut aquest cap de setmana la vuitena Fira | Ajuntament de Creixell

 

 

A més, durant els tres dies de duració de la fira, ha tingut lloc l'exposició de pintura 'L'arquitectura del mar', de Roger Vilaplana a la Casa de Cultura de Creixell. També es va instal·lar una carpa informativa de l'àrea de Turisme de l'Ajuntament de Creixell on repartien cendrers ecològics per utilitzar a la platja. 

 

Bateig de la geganta Paquita a Reus

La Geganta Paquita de la colla Els Fènix de Reus va ser batejada en presència de la Geganta Minerva de Creixell, que va ser portada pels membres de la colla Geganters i Capgrossos de Creixell. Tant l'alcalde de Reus com el de Creixell han estat presents en aquest acte,on la geganta Minerva ha actuat com a dama d'honor de la Geganta Paquita. 

 

Imatge de la colla gegantera Els Fénix de Reus, amb la seva nova geganta Paquita. | Ajuntament de Creixell