Núria Gómez, cap de llista del PP a Torredembarra, amb la seva número 2 a les eleccions municipals, Yolanda Ortega.

Yolanda Ortega serà la número 2 del PP a Torredembarra

El fitxatge ha estat presentat aquest dijous, 28 de març, de la mà de la líder popular, Núria Gómez

La politòloga i veïna del barri torrenc de les Àmfores, Yolanda Ortega, serà la número 2 de la candidatura del PP a les eleccions municipals 2019 a Torredembarra. Així ho ha oficialitzat la formació aquest dijous, 28 de març, al migdia. Llicenciada en Ciències Polítiques i Sociologia per la Universitat Complutense de Madrid, Ortega farà tàndem amb Gómez com a independent i amb una idea clara: «treballar per cohesionar els barris de Torredembarra».

En les seves primeres declaracions als mitjans, Ortega ha manifestat que «si no vius al casc antic, sembla que no siguis de la Torre» i s'ha queixat de «l'estat de deixadesa a les Àmfores tot i l'elevat IBI que paguem tots els torrencs». «Crec que a més de queixar-nos, hem de participar en la política i per això he fet el pas, per treballar pel meu barri i per la Torre», ha sentenciat Ortega.

Núria Gómez i Jordi Roca elogien Yolanda Ortega

Al seu costat, la cap de llista Núria Gómez s'ha mostrat «il·lusionada» i ha mostrat novament el seu desig de «ser alcaldessa de Torredembarra». «Iniciem un nou viatge en un mes i escatx, li volem donar la volta a la manca d'empenta i al 'qui dia passa any empeny' d'aquest govern», ha explicat Gómez, que ha agraït «la suma preparació de Yolanda Ortega, que es vol vincular encara més a l'administració local».

A la presentació d'Ortega també hi ha assistit Jordi Roca, diputat del PP al Congrés i candidat per Tarragona el 28-A, que ha definit Núria Gómez com «un valor segur per a Torredembarra» i ha dit que «sempre que ha governat ha deixat les coses millor que com les havia trobat», a més d'elogiar «la gran preparació de Yolanda Ortega».

Núria Gómez liderarà per segona vegada la candidatura del PP a Torredembarra

Les eleccions municipals del proper mes de maigseran les segones en què Núria Gómez liderarà la candidatura del Partit Popular. L'any 2011, Gómez va fitxar com a independent pel PP a la llista que liderava llavors José Oviedo i va ser la seva número 2, obtenint l'acta de regidora després que els populars assolissin els millors resultats de la seva història a la Torre: tercera força, amb 676 vots, el 12,4%.

El PP es va integrar al govern de Daniel Masagué, amb el tripartit format per CiU, PP i GIT, i Gómez va assumir la cartera d'Ensenyament. Amb l'esclat del cas Torredembarra, Oviedo va dimitir i Gómez, que no va ser esquitxada pel cas, va assumir el lideratge de la formació a la Torre, ja com a militant. El 2014 es va integrar al govern de coalició amb PSC, ERC, CiU i l'Agrupació que, en el darrer any de mandat amb l'alcalde Grangel va fer que Gómez fos regidora de Turisme i Comerç.

A les eleccions de 2015, Núria Gómez va ser la cap de llista del PP per primer cop, passant a ser setena força, amb 421 vots (7,31%) i la seva sola acta de regidora. En el present mandat s'ha mantingut a l'oposició en el plenari de l'Ajuntament de Torredembarra i aquest 2019, després de vuit anys al consistori, tornarà a ser la cap de lista popular. Ho farà, doncs, amb el fitxatge de Yolanda Ortega com a número 2.

També et pot interessar