L'Arboç celebrarà la 808a Fira de Santa Llúcia el 14 i 15 de desembre

Pròximament l'Ajuntament informarà de totes les activitats que se celebraran durant la fira
Imateg d'arxiu de la Fira de Santa Llúcia de l'Arboç. | Ajuntament de l'Arboç

La Fira de Santa Llúcia torna a l’Arboç en la seva 808a edició. Enguany se celebrarà el cap de setmana del 14 i 15 de desembre i estarà dedicada a la celebració del 25è aniversari del Museu de Puntes de Coixí i de la primera Trobada de Puntaires que es va celebrar a la vila.

L’edició d’aquest 2019 arriba amb novetats, ja que hi haurà una nova configuració en la distribució dels diferents espais de la Fira de Santa Llúcia. Aquests canvis s’han fet el convenciment que l’esdeveniment guanyi en qualitat i en comoditat pels visitants. La plaça de la Badalota serà la porta d’entrada a la Fira i la zona gastronòmica, el carrer Major serà el recinte multisectorial, i la plaça d’Antonio Machado —la zona blava de darrere de l’església— i els carrers adjacents seran la zona de les puntaires durant el diumenge 15 de desembre. Pròximament l'Ajuntament informarà de totes les activitats que se celebraran durant la fira.

La Fira de Santa Llúcia i Fira de la Punta al Coixí de Catalunya és una de les més concorregudes del Penedès i una de les més importants de Catalunya. Els milers de visitants que visiten cada any l’Arboç avalen la fira, que com sempre tindrà un vessant nadalenc i familiar. L’Ajuntament de l’Arboç informa que el termini d’inscripció encara està obert per aquells paradistes que vulguin participar en la Fira de Santa Llúcia. Les inscripcions es poden fer trucant al telèfon 977 670 621 o enviant un correu electrònic a pij@arbocenc.cat.

"🔴Un home clava una puntada a la boca de la seva dona i li trenca una dent al Vendrell" "🔴L'exmonitor del Vendrell acusat d'abús va dir als menors que l'assotessin al cul amb un fuet"