A la venda els abonaments per a empadronats del High Rock-a-Billy de Calafell

Els veïns tenen un preu reduït si el compren abans d'acabar el mes
El High Rock-a-Billy de Calafell ja té els abonaments a la venda. | Ajuntament de Calafell

 

Calafell acollirà entre els dies 5 i 9 de setembre una nova edició del festival High Rock-a-Billy, que serà ja la divuitena. Aquesta setmana s'han posat a la venda els abonaments a preu reduït per als empadronats al municipi, que tenen un cost de 50 euros. Aquests abonaments s'han d'adquirir abans del 31 d'agost a l'oficina de Turisme de Calafell, al carrer de Sant Pere 29-31 de la Platja. El preu de l'abonament per als no empadronats és de 70 euros.

 

El High Rock-a-Billy és un esdeveniment que no ven entrades per un sol dia, i l'única opció per anar-hi és comprar l'abonament complet. L'organització del festival i l'Ajuntament de Calafell tenen un conveni de col·laboració que permet que els empadronats al municipi tinguin aquest descompte del 30% en el preu de l'abonament. Des del consistori avisen als veïns que hi vulguin anar que adquireixin l'abonament abans del 31 d'agost, ja que després ja no ho podran fer. 

 

Un festival d'abast internacional

D'aquesta manera, Calafell tornarà a gaudir, un any més d’un esdeveniment musical d'abats internacional, un festival que és considerat dels punters a Europa dins el gènere del rock dels anys 50. Cada any, milers de visitants assisteixen al festival per a veure noms destacats del Rock-a-Billy, provinents de diferents països com els Estats Units, Anglaterra, Alemanya o França. En aquesta edició es comptarà amb noms clàssics com els d'Art Adams, John Lewis o Sara Dee.

 

També es faran tributs a Hank Williams i a Sonny Burgess, un artista que va morir l'estiu passat i que havia passat pel festival calafellenc. A més dels concerts, diversos DJ's amenitzaran les nits al pavelló Joan Ortoll, així com a la sorra de la platja, al costat de l’hotel 4R Miramar. També hi haurà dues actuacions gratuïtes, una a la Pre Party, al carrer Monturiol, el 5 de setembre al vespre, i l'altra a l’After Party, també al carrer Monturiol, el 9 de setembre, amb DJ’s.