Demanen un accés directe des de l'N-340 a l'Hospital del Vendrell

La Xarxa Vendrellenca vol que Foment faci un estudi
Recorregut que fan els vehicles per accedir a l'Hospital del Vendrell des de l'N-340. | Cedida

 

La Xarxa Vendrellenca ha demanat que s'estudiï la possibilitat de fer un accés directe des de l'N-340 al recinte de l'Hospital del Vendrell. L'entitat creu que es podria millorar l'actual accessibilitat al centre hospitalari, especialment de l'accés que hi ha des de la carretera nacional. Ara mateix, els vehicles que entren per l'N-340 han d'anar fins a la rotonda de la C-51 per tornar enrere pel mateix camí fins a arribar a l'hospital, fent un recorregut poc pràctic o funcional.

 

La Xarxa vol que el ministeri de Foment faci un estudi sobre la viabilitat de crear aquest accés directe, i que proposi quina podria ser la millor solució. Segons ha explicat l'entitat que agrupa diverses associacions de veïns del municipi, el grup municipal de Sí Se Puede presentarà la proposta al ple de l'Ajuntament del Vendrell, i també han demanat que es pugui presentar al Consell Comarcal del Baix Penedès, perquè és un tema que té interès a tota la comarca.

 

Exposició dels alumnes de l’Escola Municipal d’Art Apel·les Fenosa

Per altra banda, i també en clau vendrellenca, un any més la sala del Portal del Pardo acollirà una exposició dels alumnes de l'Escola d'Art Apel·les Fenosa, on es mostraran els treballs que han fet al llarg de l'actual curs 2018-2019. L’exposició s’inaugurarà aquest divendres 26 d’abril, a les 20.00 hores, i es podrà visitar fins a l’11 de maig, tot i que el dia 1 de maig restarà tancada. 

 

L’Escola Municipal d’Art Apel·les Fenosa, a càrrec de Dolors Escoté i Joaquim Milà, està especialitzada en la tècnica artística del dibuix, la pintura i l’esmalt, i és un espai d’aprenentatge continu i progressiu, que vetlla perquè siguin respectades les capacitats i les necessitats de cadascú a través de l'atenció individualitzada. L’exposició es podrà visitar al Portal del Pardo de dimarts a dissabte, de 17.00 a 20.00 hores, i els dissabtes i diumenges d'11.00 a 14.00 hores.

 

També et pot interessar: