L'accident d'un camió a l'N-340, a Coma-ruga, sense ferits

L'incident ha causat petites cues en la carretera durant aquest matí
El camió accidentat a l'N-340 a Coma-ruga | TarragonaDigital.com
 

Aquest matí, 16 de juliol, un camió s'ha accidentat a la carretera N-340 pel seu pas per Coma-ruga, al Baix Penedès. El vehicle pesant s'ha sortit de la via i, tot i no saber la causa exacta, molt possiblement ha estat provocada per les condicions meteorològiques de pluja que hi havia a les comarques tarragonines. A més, l'afectació viària ha estat mínima.

Un accident sense ferits a l'N-340

De resultes de l'accident d'aquest matí, no s'ha hagut de lamentar cap ferit. Així doncs, l'incident que ha patit el camió en aquesta carretera, només ha provocat alguns problemes de circulació a l'N-340, a l'alçada de la botiga Nus Mobles, en direcció Tarragona, però no han estat molt rellevants.

 

Crema un vehicle a l'N-340

Durant el passat dissabte, 14 de juliol, un vehicle es va incendiar en una rotonda a la sortida de la carretera N-340. Concretament, el turisme es va incendiar en el punt quilomètric 1.175 de la via, a tocar de l'autopista AP-7, al terme municipal d'Altafulla, a la comarca del Tarragonès.

 

 

Els fets, els quals van passar cap a dos quarts de sis de la tarda d'aquest passat dissabte, van provocar flames altes i una visible columna de fum negre en el vehicle incendiat. De resultes de l'incident, els Bombers de la Generalitat van enviar dues dotacions, les quals van treballar al lloc dels fets per tal de sufocar el foc.

 

El cotxe, el qual havia quedat avariat en aquesta rotonda de l'N-340 al seu pas pel Baix Gaià, va començar a cremar a la tarda i, en conseqüència de l'incident, es van poder veure una gran columna de fum negre, provocada per unes flames altes. Afortunadament, l'incendi en el vehicle a aquesta carretera no va provocar cap ferit.