Un dels atractius de les festes de Nadal a la Bisbal tornarà a ser la bola màgica.

Concerts, cinema i una bola màgica, a les festes de Nadal de la Bisbal del Penedès

La cavalcada dels Reis d'Orient és un dels actes més esperats

La Bisbal del Penedès ja viu amb intensitat les festes de Nadal, amb una sèrie d'actes i activitats que s'allargaran fins al dia de Reis. Entre les diferents propostes preparades, destaca la bola màgica de Nadal que hi haurà el pròxim diumenge 29 de desembre a la plaça Pau Casals, a partir de les onze del matí. Aquesta és una atracció pels més petits, en la qual poden accedir a l'interior per entregar dibuixos al patge reial. Així, entraran al sorteig per compartir balcó amb els Reis d'Orient.

El mateix diumenge 29, a les 18.00 hores, es projectarà la pel·lícula 'Litus' a l'Auditori Salbà del Centre Municipal de Cultura (CMC), dins el Cicle Gaudi. Situats ja a l'any 2020, el dissabte 4 de gener serà el moment del concert de nadales de les corals Antistiana i Prades Cor, que es farà a les 19.00 hores a l'Església de Santa Maria

Cavalcada dels Reis d'Orient

El diumenge 5 tindrà lloc l'arribada de Ses Majestats els Reis d'Orient, que es produirà a les cinc de la tarda al local social de l'Esplai, a dos quarts de sis al local social de Can Gordei, i a dos quarts de set al local social de la Miralba. A les set de la tarda començarà la cavalcada al carrer de Colom, amb l'acompanyament de la Banda de Tambors i Cornetes de la Societat Cultural i Recreativa Bisbalenca.

La cavalcada anirà fins a la plaça Major, passant pels carrers de Balmes i Àngel Guimerà, per tornar a l'Església, on farà l'adoració del nen Jesús. Després, sortiran al balcó de l'Ajuntament per saludar a tota la quitxalla. Tot seguit començarà el repartiment de regals a la Societat Cultural i Recreativa Bisbalenca, al bar del Poliesportiu Municipal per part de l'entitat Club Segle XX i per les diferents cases del municipi.


Comentaris