Les impulsores de l'activitat de Reiki de l'Arboç, fent el donatiu al consistori.

L'activitat de Reiki de l'Arboç fa una donació als Serveis Socials

També s'ha fet un donatiu a l'associació Segones Oportunitats

Bona iniciativa la que s'ha impulsat des de l'activitat de Reiki de l'Arboç, que ha fet un donatiu econòmic a la regidoria de Serveis Socials del municipi, per ajudar a superar l'actual situació de crisi derivada del coronavirus. La donació correspon a la meitat de la recaptació que ha tingut l'últim any l'activitat de Reiki, que es fa als locals del carrer d'Àngel Guimerà.

Donació a Segones Oportunitats

L'altra meitat de la recaptació s'ha destinat a l'associació Segones Oportunitats, que es dedica a atendre els animals abandonats a la via pública. El lliurament a la regidora de Serveis Socials, Montserrat Pérez, i a la treballadora municipal Yolanda Amaya l'han fet Júlia Prieto i Lola Morales, les dues persones que desenvolupen aquesta activitat de sanació

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Des de l'Ajuntament de l'Arboç han expressat el seu agraïment per aquest gest i han recordat a tots els interessats en rebre una sessió de Reiki que només cal que concertin hora trucant als telèfons 977 670 330 o 669 423 779. L'activitat de Reiki es realitza tots els dilluns, de les sis a les vuit de la tarda.