Comença un febrer ple d'activitats culturals al Museu Pau Casals del Vendrell

S'han programat visites teatralitzades, concerts i tallers
Una visita al Museu Pau Casals del Vendrell. | Cedida
 

El Museu Pau Casals del Vendrell, situat a la platja de Sant Salvador, comença el 2020 amb força, aprofitant que la ciutat és Capital de la Cultura Catalana. Per aquest mes de febrer s'han preparat un bon grapat d'actes per a tots els públics, que comencen aquest diumenge dia 9, amb una nova visita teatralitzada al museu. Com és habitual, el Ramon, pescador, i la Maria, minyona de Vil·la Casals, aproparan els visitants a la vida quotidiana del Mestre Pau Casals.

 

Aquesta activitat, que sempre ha tingut molt bona acollida, té una durada aproximada d'una hora i mitja, amb un cost de vuit euros pels adults i cinc euros pels menors a partir dels vuit anys. El següent cap de setmana, el Museu farà dues activitats. La primera serà el dissabte 15 de febrer i constarà d'una visita guiada pel museu i un concert a la Sala de Música, que s'emmarcarà en la jornada d'exploració creativa 'Beethoven Ghost-Pastoral Project' organitzada pel projecte CelloLab.

 

Concert i taller familiar

El concert constarà de dues peces. La primera serà el 'Trio fantasma, Op. 70 nº 1' per a piano, violí i violoncel de Beethoven, que interpretaran Kiev Portella (piano), Jordi Salicrú (violí) i Laura Folch (violoncel). La segona peça serà el 'Concert per a violoncel i orquestra en Sol Major' de Bocherini, interpretada per la solista Laia Reverté acompanyada del grup de violoncel·listes que participaran en la jornada de formació musical. És una activitat pensada per a tots els públics, que té un cost de deu euros.

 

El diumenge 16 de febrer es farà un taller de música en família, sota el nom de 'Pim Pam'. Serà una activitat adreçada al públic familiar, especialment per a les famílies amb infants de fins a quatre anys. L'activitat durarà una hora aproximadament i té un cost de cinc euros pels adults i tres euros pels infants. Per a totes les activitats les places són limitades i cal fer reserva prèvia, trucant al  telèfon 977 68 42 76 o enviant un correu electrònic a museu@paucasals.org.