Demanen ajuda per trobar una gossa extraviada a Cunit des del passat diumenge

L'animal es va espantar i va fugir corrent a la zona de Can Toni
La gossa que s'ha extraviat a Cunit. | Cedida

 

Uns veïns de Cunit han demanat ajuda per trobar una gossa que se'ls va escapar aquest passat diumenge 7 de juliol i encara no l'han pogut trobar. L'animal es va escapar el diumenge a la tarda a la zona de Can Toni, a prop del supermercat Aldi, al límit del municipi amb Segur de Calafell. Segons els propietaris, la gossa «va entrar en pànic» i va fugir de la casa. Tot i que la van estar cridant, l'animal va travessar el carrer i va marxar.

 

En aquell moment hi va haver una petita tempesta, amb llamps i trons, el que va poder ser un dels motius de la reacció de la gossa. Els seus amos la van estar buscant per la zona, però ja no la van veure més. Tot i que han posat diversos cartells per Cunit i han avisat a la policia local del municipi, fins ara no han rebut cap notícia. Per això han decidit contactar amb aquest mitjà perquè es faci córrer la informació i la foto de l'animal, i saber si algú l'ha vist des del passat diumenge.

 

La gossa perduda a Cambrils

Un cas similar va passar fa unes setmanes a Cambrils, on una gossa es va escapar després que s'espantés pel soroll d'una pirotècnia. Els seus propietaris eren una parella de turistes francesos que estaven al càmping La Llosa. En aquesta ocasió, el cas va acabar bé, ja que l'animal va ser trobat una setmana després que hagués desaparegut, amagat a sota les escales d'una casa abandonada, a prop de La Parellada. Els turistes van poder tornar finalment al seu país amb la gossa, la qual van estar buscant durant tota una setmana.

 

També et pot interessar: