INVITACIÓ:

Et convidem al nou grup oficial de Facebook de TarragonaDigital on comentarem l'actualitat de TGN entre tots. APUNTEU-VOS CLICANT AQUÍ!

L'Ajuntament de la Bisbal del Penedès millorarà el col·lector d'aigües del Priorat de la Bisbal

Les obres duraran entre vuit i deu mesos i està previst que comencin abans de la primavera

L'Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha adjudicat obres de millora del col·lector d’aigües residuals del Priorat de la Bisbal per un import de 67.977,64 euros. Les obres, que aniran a càrrec de l’empresa Excavacions Gassó S.L., es financen a través del Pla d’Acció Municipal – PEXI de la Diputació de Tarragona. La previsió és que les obres comencin abans de la primavera i que s'allarguin per un període d'entre vuit i deu mesos.

 

La xarxa de clavegueram de la part alta del Priorat va a parar, en diferents camals o afluents, a la canalització principal que està situada al mig de la riera natural que descendeix fins al fondo Manyé. Es tracta d’un terreny muntanyós i amb molt de desnivell, ple de pins i matolls, així com plantes arbustives. Els treballs de substitució d'aquest tram inclouen el desbrossament de la zona boscosa per on transiten els trams de clavegueram, executar 600 metres de rasa pel nou col·lector de sanejament i els 14 pous de registre, terraplenar i piconar la rasa i els pous amb terres adequades, així com la instal·lació del col·lector i els pous per afluents residuals.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

L’alcaldessa de la Bisbal del Penedès i responsable de l’àrea d’Urbanisme, Agnès Ferré, ha explicat que «es tracta d’unes obres importants per al Priorat de la Bisbal, ja que aquesta xarxa no està en bon estat de conservació». Ferré ha afegit que «aquesta és la primera inversió que es fa a les canalitzacions principals del col·lector d’aigües residuals des que es va construir i, per això, des de l’equip de govern considerem que aquesta inversió és del tot necessària per poder garantir el seu bon funcionament».

 

Agnès Ferré ha assenyalat que «l’obra del nou col·lector d’aigües residuals del Priorat de la Bisbal és complexa, ja que s’han de fer treballs en una zona molt àmplia i el terreny presenta dificultats», motiu pel qual les actuacions s'allargaran durant gairebé un any

Més notícies de la categoria Baix Penedès