Imatge d'una dependenta a una botiga de roba

L'Ajuntament de Calafell posa en marxa els Bons Calafell amb descomptes de fins a 60 euros

Aquesta campanya té com a objectiu enfortir el teixit econòmic de la localitat

Arran de la difícil situació derivada de la Covid-19, l'Ajuntament de Calafell posa en marxa la campanya Bons Calafell amb la finalitat de fomentar la compra en els establiments locals adherits.

Des del divendres 13 de novembre i fins al 9 de desembre de 2020 estarà activa la campanya de Bons Calafell. Aquests bons són xecs de descompte amb un valor de 10 € per cada 30 € de compra, bescanviables en els establiments de Calafell adherits a la campanya. Es poden descarregar fins a 6 bons per persona, que podrà fer servir en les seves compres diàries. Aquests bons són totalment gratuïts.

L'Ajuntament de Calafell injectarà 280.000 € al sector comercial, de serveis, hostaleria i turisme en forma de bons de descompte per a les compres, generant un impacte econòmic de més de 800.000 euros al municipi.

Això comportarà una sèrie d'avantatges que repercutiran directament en el teixit comercial i de serveis de Calafell, com per exemple; el foment del consum als comerços de la ciutat, la millora del fons de liquiditat dels establiments adherits i la recuperació econòmica a curt termini per afrontar millor la present situació causada per la Covid-19.

Imatge d'un home a una perruqueria
Gaudeix des d'avui mateix dels bons de descompte bescanviables a Calafell | Bons Calafell

Com funcionen els Bons Calafell

Aconseguir els teus Bons Calafell és molt fàcil. Mitjançant el registre en línia els obtindràs manera ràpida i senzilla. Només has de seguir els següents passos:

1. Entra al web de Bons Calafell

2. Omple el formulari per aconseguir els teus 6 bons d'ús personal i intransferible

3. Descarrega els bons al teu dispositiu mòbil o imprimeix-los.

4. Mostra el teu bo a la botiga per obtenir el descompte en la compra.

5. Un cop registrat tindràs 15 dies per utilitzar els bons.

Podreu entregar bons de descompte als establiments de Calafell adherits a la campanya: Agència de viatges, Calçats, Complements, Electrònica, Òptica, Esports, Joguines, Joieria, Llar i decoració, Llibreria, Mascotes, Moda, Perfumeria, Perruqueria i estètica, Basar, Restauració, Hotels i apartaments turístics.

— Es poden descarregar fins a 6 bons per persona.

— Cada bo té un valor de 10 €.

— Per cada 30 € de compra es pot entregar 1 bo.

— Els bons són acumulables quan es garanteixi l'import mínim.

No t'ho perdis. Gaudeix avui mateix de bons de descompte bescanviables en diferents establiments comercials, del sector serveis i d'hostaleria adherits a la campanya Bons Calafell.

Per una altra banda, si disposes d'un establiment que s'ajusti als requisits i vols adherir-te a la campanya, encara ets a temps. Entra en el web de Bons Calafell i omple el formulari d'inscripció.


Comentaris