L'AE Salva Ribes i l'Ajuntament del Vendrell acorden ajornar el vintè Torneig Salva Ribes

El campionat celebrava enguany la seva vintena edició
L'AE Salva Ribes i la regidoria d'Esports ajornen el Torneig 'in memoriam'. | cedida
 

L'AE Salva Ribes ha esperat fins a l'últim moment per a prendre una decisió respecte a la celebració del tradicional i consolidat Torneig de futbol 'in memoriam' Salva Ribes, que enguany complia la seva vintena edició recordant la mort del jove futbolista l'any 2000. Aquest passat dimecres, el president de l'associació esportiva, Salva Ribes, acompanyat de diversos membres de l'entitat, es va reunir amb el regidor d'Esports de l'Ajuntament del Vendrell, Rubén García, per debatre sobre la viabilitat del torneig.

Acord bilateral per ajornar el Torneig

La conclusió va ser acordada i amb un resultat negatiu. Tant club com consistori han preferit no celebrar un torneig que, en cas de dur-se a terme, seria descafeïnat sent la vintena edició tan estranya i poc multitudinària. En aquest sentit, Salva Ribes afirmava amb rotunditat que «davant la situació actual preferim un ajornament per a la celebració del vintè Torneig Salva Ribes». Així, ambdues entitats comunicaran en les properes setmanes la nova data per disputar el torneig, que l'any passat es va endur el juvenil del RCD Espanyol.

Una reunió profitosa, tot i això, en què es van posar sobre la taula diversos temes sobre la celebració del vintè torneig i altres qüestions de l’actualitat esportiva municipal.

  

Entre altres, el regidor Rubén García va comunicar la voluntat per part de l’Ajuntament d'inaugurar, aquest any 2020, el renovat camp municipal del Tancat coincidint amb la celebració del Torneig Salva Ribes. Jero Merino, en nom de l'associació esportiva, va agrair els esforços a totes les entitats, empreses i persones que col·laboren en l’organització del Torneig així com els clubs que participen. 

"Increïble: La trista xifra rècord de deixalles al carrer que ha recollit Calafell" "Barris confinats: El Vendrell farà falles virtuals i cercaviles amb distància social"