Celebració de la Nit de Sant Joan en la platja

L'Ajuntament del Vendrell limita l'accés a les platges per la revetlla de Sant Joan

Només es permetrà anar als 'xiringuitos' que estan ubicats a la sorra

L'Ajuntament del Vendrell ha confirmat que les platges de Sant Salvador, Coma-ruga i el Francàs tindran l'accés limitat durant la revetlla de Sant Joan, la nit del 23 de juny. La regidora de Platges, Bàrbara Peris, ha avançat a RTV el Vendrell que només es permetrà anar a consumir als 'xiringuitos' que estan ubicats a la sorra, però que no es podrà fer cap altra activitat recreativa a les platges.

Evitar aglomeracions a les platges

D'aquesta manera, el consistori vol evitar aglomeracions que podrien suposar un risc en plena desescalada del coronavirus, en un moment on es preveu que ja hi hagi diversos visitants d'altres territoris del país. L'accés als 'xiringuitos' sí que es permetrà, com una manera de reactivar el comerç i l'economia local.

Així, estarà prohibit fer fogueres o tirar coets a la platja, així com consumir alcohol a la sorra. La policia local i Protecció Civil seran els encarregats de vetllar perquè es compleixin aquestes indicacions. Des de l'Ajuntament han fet una crida a la «responsabilitat» dels ciutadans en aquest moment tan delicat.


Comentaris