L'Ajuntament del Vendrell obre un canal de Telegram per informar sobre el coronavirus

La zona blava ha quedat fora de servei aquest dilluns

L'Ajuntament del Vendrell ha obert un nou canal de Telegram per on el consistori donarà tota la informació relacionada amb el coronavirus que afecti l'àmbit municipal. En aquest nou canal, que porta per nom 'COVID 19 al Vendrell', l'Ajuntament centralitza tota la informació de serveis relacionada amb el covid-19, i les últimes notícies al respecte.

 

Una de les que s'ha donat a conèixer aquest dilluns 16 de març és que la zona blava de la ciutat ha quedat fora de servei, després que així ho hagi demanat l'alcalde del municipi, Kenneth Martínez, a l'empresa Parven.

 

Dos nous casos a la comarca

Al Vendrell i el Baix Penedès s'han confirmat aquest dilluns dos nous positius per coronavirus. Es tracta d'un veí de la Bisbal del Penedès de 74 anys, que està ingressat a l'Hospital del Vendrell, i una veïna de la capital del Baix Penedès, també de 74 anys, que es troba a l'Hospital de Santa Tecla de Tarragona. S'afegeixen als dos casos que ja es coneixien, una noia de 39 anys que des del passat dimecres està aïllada al seu domicili i una dona de 79 anys, veïna de Sitges, que es troba també a l'Hospital del Vendrell.

Més notícies de la categoria Baix Penedès