EN DIRECTE

⚠️🌧 Talls de carreteres, inundacions i estralls arreu en l’últim dia del Glòria

Albinyana treu a concurs la gestió de l'enllumenat públic

És un contracte per un valor de 48.000 euros i dos anys de durada
La façana de l'Ajuntament d'Albinyana. | BP Diari

 

L'Ajuntament d'Albinyana ha tret a concurs públic la gestió del servei de manteniment i de conservació de l'enllumenat públic del municipi, així com de les instal·lacions provisionals per a actes culturals i nadalencs. L'import de sortida del concurs és de 48.000 euros més IVA, amb una durada del contracte de dos anys. En el mateix s'inclouen les instal·lacions de l'enllumenat públic i de l'ornamental que hi ha a tot el municipi.

 

En aquests moments, a Albinyana hi ha catorze quadres d'enllumenat i un miler de llumeneres situades als diferents nuclis. Igualment, també està inclòs el muntatge, el desmuntatge i el manteniment de l'enllumenat nadalenc, així com la col·locació de quadres provisionals en aquelles festes o actes que estan organitzats per l'Ajuntament. L'adjudicatari es farà càrrec també de la localització i la reparació d'avaries, així com de la substitució puntual de làmpades.

 

Complir amb la normativa vigent de contaminació lumínica

Segons han explicat des de l'Ajuntament d'Albinyana, l'adjudicatari que guanyi el concurs públic també haurà de vetllar pel compliment de la normativa vigent en matèria de contaminació lumínica i eficiència energètica en instal·lacions d'enllumenat exterior. Així mateix, es disposarà d'un sistema de localització permanent les 24 hores del dia per a poder atendre avaries o accidents que afectin la instal·lació.

 

El consistori ha afegit que el termini per a la presentació d'ofertes acaba el pròxim dia 7 de març. Es pot consultar el plec de clàusules administratives i les prescripcions tècniques a la web de l'Ajuntament d'Albinyana. Per altra banda, la Diputació de Tarragona ha informat que ha concedit a l’Ajuntament d’Albinyana una subvenció per un import de 487 euros, per a la projecció de l’activitat 'Liceu a la fresca' que es va celebrar el passat dia 16 de juny del 2018.

 

També et pot interessar:

Comença el desplegament de la fibra òptica a Albinyana.

Albinyana demana voreres a un tram de carretera molt transitat.