Albinyana decideix no obrir aquest estiu la piscina municipal

A Banyeres tampoc es farà l'habitual foguera de Sant Joan

La crisi sanitària provocada pel coronavirus està en fase remissió però, tot i això, diversos ajuntaments del Baix Penedès prefereixen ser prudents i no córrer riscos durant aquest estiu. Un d'ells és l'Ajuntament d'Albinyana, que ha comunicat que aquest estiu no obrirà la piscina municipal. El consistori ha pres aquesta decisió per motius de salut i també per motius econòmics, ja que han apuntat que l'obertura de la piscina amb un aforament reduït comportaria un sobrecost. 

L'estalvi de recursos que suposi no obrir la piscina es preveu que es destini a la reactivació econòmica del municipi. L'Ajuntament d'Albinyana ha agraït la comprensió dels ciutadans davant aquesta decisió i ha expressat la voluntat que la piscina es pugui reobrir de cara a l'estiu del 2021.

Banyeres no farà la foguera de Sant Joan

Un altre municipi que ha anunciat canvis en l'habitual agenda estiuenca ha estat Banyeres del Penedès, que ha avançat que no farà l'habitual foguera de Sant Joan de la nit del 23 de juny. Per aquest motiu, des del consistori han demanat als veïns que no dipositin mobles vells ni andròmines al solar on habitualment es fa aquesta foguera, i han recordat que poden trucar al telèfon 977 67 13 50 per demanar la recollida d'andròmines i mobles.

"La Fundació Fenosa obre portes recordant una dels episodis més deplorables del nazisme" "Un pas més: Calafell reobre els equipaments culturals i les escoles"