Alejandro Fernández, amb Jero Merino al Vendrell.

Alejandro Fernández beneeix la candidatura de Jero Merino pel Vendrell

El PP espera superar el sostre de dos regidors i tornar a ser «un partit de govern»

El Partit Popular (PP) ha presentat aquest dilluns 11 de març el seu candidat a l'alcaldia del Vendrell, Jero Merino, en un acte que s'ha fet a l'Hotel d'Entitats. L'acte ha comptat amb la presència del president del PP a Catalunya, Alejandro Fernández, que ha beneït la candidatura de Merino per la capital del Baix Penedès. Fernández ha destacat que el Vendrell «és un municipi estratègic pel PP, on s'hi ha fet una tasca històricament bona».

El president del PP creu que la tasca feta els últims quatre anys a l'Ajuntament del Vendrell serà recompensada a les urnes. «Hem fet una oposició constructiva, demostrant que som un partit amb vocació de govern, i no de protesta, i estic convençut que això ens donarà un gran resultat», ha apuntat el líder dels populars catalans. Per això, l'objectiu del partit és superar els dos regidors que històricament ha obtingut al consistori vendrellenc. «Estic segur que en traurem més de dos», ha conclòs Fernández.

Una llista «amb cares noves»

Jero Merino, per la seva part, ha volgut remarcar que la llista del PP al Vendrell serà «atractiva i amb cares noves», tot i que no ha avançat cap nom més enllà de Miguel Ángel Cilleruelo, que ja és regidor al consistori junt amb ell. Tot i això, a l'acte celebrat a l'Hotel d'Entitats no ha passat desapercebuda la presència d'Araceli Bundó, la regidora que fins fa unes setmanes estava a PxC, però que en va sortir per l'acostament de la formació amb Vox.

Sobre possibles acords postelectorals, Alejandro Fernández ha recordat que el PP ha estat un partit que al Vendrell «sempre ha garantit la governabilitat», però que només podrà arribar a acords amb formacions «que respectin la convivència, la Constitució i les lleis». Si alguns d'aquests partits «segueixen fora» d'aquests preceptes, el PP veu impossible poder fer pactes per governar. Jero Merino es presentarà per primer cop com a cap de llista del PP al Vendrell, després que el 2015 dos el número dos d'Eli Rodríguez.   

També et pot interessar: