ÚLTIMA HORA

El Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre sumen 31 positius nous de Covid-19 aquest dijous

Els alumnes de Calafell fan una plantada d'arbres en diversos indrets del municipi

També s'han posat plafons informatius per divulgar les diferents espècies
Els arbres que han plantat els alumnes de Calafell. | Ajuntament de Calafell

 

Alumnes de tres centres escolars de Calafell han fet una plantada d'arbres en diferents indrets del municipi, amb motiu del Dia de l'Arbre. Les escoles que han participat en aquesta iniciativa han estat la Mossèn Cinto Verdaguer, el Castell de Calafell i la Ginesta, que han plantat diverses espècies d'arbres autòctons en espais públics. A més a més, també hi han posat plafons informatius per divulgar les diferents espècies d'arbres que s'han plantat.

Pins, garrofers i freixes

Els alumnes de l'escola Mossèn Cinto Verdaguer han plantat pins i garrofers en uns terrenys del Mas Mel, els alumnes del Castell de Calafell han plantat freixes a la zona verda de la Masia de la Font, i els estudiants de la Ginesta han fet el mateix amb pins a la zona boscosa que està a prop del centre. Aquesta és una activitat que forma part del Pla Educatiu d'Entorn amb motiu del Dia de l'Arbre, una jornada que es va declarar per protegir les superfícies arbrades que purifiquen l’aire que es respira.

La iniciativa forma part del conveni de col·laboració signat entre el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Calafell, en el marc del Pla Educatiu Entorn, iniciat el passat curs 2017-2018. Aquest pla és un instrument per donar una resposta a les necessitats educatives, «amb participació de tota la societat i tenint en compte tots els àmbits de la vida dels infants i dels joves», segons expliquen des del consistori.

 

La gira de Cadena Dial torna a passar per Calafell

Des de l'Ajuntament de Calafell han confirmat aquesta setmana que la gira de concerts de l'emissora Cadena Dial tornarà a passar pel municipi aquest estiu. Serà la nit del dijous 4 de juliol, al seu emplaçament habitual del Port de Segur, en un concert en el qual hi actuaran María Parrado, Carlos Right, Diego Martín, Efecto Pasillo, Atacados, Georgina o Nil Moliner, entre d'altres. Aquest dimecres 29 de maig, Turisme de Calafell i la Cadena Dial han signat l'acord per fer el concert aquest 2019.

 

També et pot interessar:

"El PSC del Vendrell assoleix el 8è regidor i el pren a Primàries per tres vots" "L'Arboç impulsa de nou la campanya comercial dels barris antics"