GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Amadeu Benach repeteix com a cap de llista d'Un Nou Banyeres

També es presenta de nou Anna Ordóñez amb el PSC
Amadeu Benach, alcalde de Banyeres. | Ajuntament de Banyeres del Penedès

 

Un Nou Banyeres (BNY) repetirà candidatura a l'Ajuntament de Banyeres del Penedès amb Amadeu Benach, qui ja va ser candidat de la formació el 2015, esdevenint alcalde per aquest mandat. Benach ha confirmat aquest dimecres 17 d'abril que torna a presentar candidatura a l'alcaldia del municipi. La llista completa encara no s'ha fet pública, però sí que s'ha avançat que hi seran tots els actuals regidors de la formació.

 

Quatre regidors l'any 2015

Aquesta serà la segona vegada que Benach es presenta com a alcaldable a les eleccions municipals de Banyeres del Penedès. El 2015 va obtenir quatre regidors, el que el va portar a governar amb un pacte amb ICV i el PSC, tot i que posteriorment els socialistes trencarien el pacte. Des d'aleshores, el BNY i ICV governen en minoria. L'actual alcalde ha destacat que durant aquest mandat «hem aconseguit moltíssimes coses i la nostra voluntat és continuar millorant el nostre municipi».

 

Benach ha detallat que entre els assoliments de l'actual govern s'hi troben «aconseguir que Endesa soterrés la línia elèctrica a Saifores, desencallar —i ben aviat comprar— els terrenys del jaciment iber que és patrimoni d'interès cultural i, com a fita econòmica, aconseguir que l'Ajuntament estigui amb deute zero, entre altres». Un Nou Banyeres concorrerà de nou als comicis municipals sota el paraigua d'Acord Municipal.

 

Anna Ordóñez candidata del PSC

A banda de Benach, a Banyeres també s'ha confirmat la candidata del PSC, que serà de nou Anna Ordóñez. El PSC va obtenir tres regidors el 2015, que van portar a Ordóñez a pactar un acord de govern amb el BNY. El primer any, la candidata socialista va ser alcaldessa, mentre que a partir del 2016 Benach es va fer càrrec de l'alcaldia. En aquell moment, el PSC va sortir del govern per desacords amb el seu soci.

 

També et pot interessar: