Els amants dels cotxes americans d'època tenen una cita a Calafell

El Riverside Crazy Car Hop celebra la 14a edició al Port de Segur
El Riverside Crazy Car Hop se celebra al Port de Segur. | Ajuntament de Calafell

 

És una cita clàssica pels apassionats dels cotxes americans d'època, que se celebra des de fa uns anys a principis del mes de maig a Calafell. El Riverside Crazy Car Hop torna a ser protagonista durant aquest dissabte 4 de maig al Port de Segur de Calafell. Es tracta d'una exposició de cotxes americans anteriors a l'any 1965, que es complementa amb altres manifestacions de la cultura americana de l'època, com ara la música rock-a-billy.

 

Cotxes, música i estands

Així, els visitants podran admirar desenes de cotxes provinents de diferents països europeus, com ara Suïssa, França, Itàlia, Anglaterra o Bèlgica, així com de l’Estat espanyol. La jornada comença ben aviat, a les deu del matí, i s'allarga fins a les vuit del vespre, amb entrada gratuïta. Durant tot el dia hi ha actuacions en directe de bandes de Rock-a-Billy, i estands amb tota mena de material i roba dels anys 50 i 60. Entre els grups que actuaran aquest any s'hi troben The Kaw-Ligas, The Hi-Winders o Deadbeatz. 

 

Entre les 16.00 i les 18.00 hores es farà una cursa d'1/8 de milla entre alguns dels models exposats al Port de Segur. El Riverside Crazy Car Hop té cada any una molt bona afluència de visitants, que es compten per milers, generant un important impacte econòmic al municipi. La iniciativa està organitzada pel col·lectiu Razzlers 50's Car & Rock and Roll, amb el suport de la regidoria de Turisme de l'Ajuntament Calafell.

 

El Riverside i el High Rock-a-Billy

El Riverside Crazy Car Hop és una de les activitats que s'organitzen a Calafell relacionades amb la cultura nord-americana de mitjans del segle XX. L'altre festival important és el High Rock-a-Billy que es fa el setembre i que atrau milers de persones de tota Europa. Aquestes dues iniciatives permeten desestacionalitzar el turisme i allargar la temporada alta a Calafell. Consulta el programa complet del Riverside Crazy Car Hop.

 

També et pot interessar:

Més notícies de la categoria Baix Penedès