Una ànega i les cries entren a casa d'una família de Calafell

Una ànega i les cries entren a una casa de Calafell

Els Agents Rurals les han recollit i alliberat a un estany

Una família de Calafell  ha viscut un moment que podrà contar com una de les vivències de l'estat d'alarma. Una família d'una ànega  amb les seves cries  ha entrat a una casa particular. La família, que ha registrat l'entrada triomfal dels animals a la casa, ha avisat els Agents Rurals per solucionar la situació.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Fins a la sala d'estar

Una família del municipi de Calafell  ha vist com una ànega  i les seves cries  han entrat a la seva casa. En fila i al seu ritme, els animals han entrat fins a la sala d'estar, davant l'atenció dels membres de la unitat familiar, que no han impedit la seva entrada.

Per aquest motiu, s'ha avisat als Agents Rurals perquè vagin fins a l'immoble del Baix Penedès i se'n facin càrrec dels animals. En arribar, han recollit a l'ànega i les cries i les han portat fins a poder alliberar-les en un entorn propici per a la seva espècie, en concret, a un estany.