Una ànega i les cries entren a una casa de Calafell

Els Agents Rurals les han recollit i alliberat a un estany
Una ànega i les cries han estat alliberades a un estany | Agents Rurals

Una família de Calafell ha viscut un moment que podrà contar com una de les vivències de l'estat d'alarma. Una família d'una ànega amb les seves cries ha entrat a una casa particular. La família, que ha registrat l'entrada triomfal dels animals a la casa, ha avisat els Agents Rurals per solucionar la situació.

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Fins a la sala d'estar

Una família del municipi de Calafell ha vist com una ànega i les seves cries han entrat a la seva casa. En fila i al seu ritme, els animals han entrat fins a la sala d'estar, davant l'atenció dels membres de la unitat familiar, que no han impedit la seva entrada.

Per aquest motiu, s'ha avisat als Agents Rurals perquè vagin fins a l'immoble del Baix Penedès i se'n facin càrrec dels animals. En arribar, han recollit a l'ànega i les cries i les han portat fins a poder alliberar-les en un entorn propici per a la seva espècie, en concret, a un estany.

"Molt emotiu: El gran gest de Marc Bartra amb l'Hospital del Vendrell" "El regidor de Calafell que va insultar els musulmans es disculpa i abandona el partit"