Ara el Vendrell nega cap tipus de coalició amb Centrats

Somi el Vendrell ha presentat els primers onze llocs de la llista

A mesura que s'apropa la campanya per a les eleccions municipals del Vendrell es van descobrint novetats de les diferents candidatures. Aquest dimecres 3 d'abril, des d'Ara el Vendrell han negat que estiguin disposats a fer cap coalició electoral amb el partit Centrats, que lidera al Vendrell Joan Maria Diu. Davant dels rumors d'un possible acord entre aquests dos nous partits, la candidata d'Ara, Lídia Rodríguez, ha assegurat que la seva candidatura «es manté intacta i que no hi haurà pacte ni coalició preelectoral» amb Centrats.

El partit destaca el seu caràcter «municipalista», que comporta «no tenir color, ni estar sotmesos a directius partidistes». «El nostre objectiu és treballar única i exclusivament pel Vendrell, no rebent ordres ni de Barcelona ni de Madrid, ni sobre el que s'ha de fer o deixar de fer al nostre municipi», ha afegit Rodríguez. La presidenta d'Ara el Vendrell admet que han rebut «ofertes d'altres partits i persones vinculades al món polític», però que no volen «herències de ningú, ni bones ni dolentes, respectant la feina que hagin pogut fer».

Somi presenta els primers de la llista

Per altra banda, aquest dimecres també s'han presentat els onze primers llocs de la llista de Som Identitaris al Vendrell, que encapçala l'actual regidor de PxC Juan Carrasco. El número dos de la candidatura és Israel Carrión, veí de Coma-ruga i que prové també de PxC, mentre que la número tres és Cristina Caparrós, que el 2015 va ser cap de llista del PP al municipi dels Omellons, a Lleida. Actualment resideix a Coma-ruga.

Darrer d'ells hi ha Tatiana Serrano, Jesús Albaiceta, Dolores Rodríguez, Antonia Vidal, César Barquero, Ana Torres, María Ángeles Cuenca i Carmen Sagarra. El candidat del partit, Juan Carrasco, ha destacat que els membres de la llista són de diferents nuclis del Vendrell i «coneixen perfectament quins són els problemes principals que tenen els vendrellencs». El partit presentarà aviat la llista completa.

Els primers noms de la llista de Somi al Vendrell.
Els primers noms de la llista de Somi al Vendrell. | BP Diari

 


Comentaris