El centre de l'Arboç.

L'Arboç amplia la campanya de les Arbocetes, la moneda per comprar al comerç local

Com a novetat, també s'inclouen els bars i els restaurants

La bona acollida que va tenir el passat desembre la iniciativa de la moneda local Arbocetes, amb la qual es podien fer compres al comerç local, ha portat a l'Ajuntament de l'Arboç a ampliar la campanya, amb el repartiment de 50.000 euros més entre els veïns del municipi en les pròximes setmanes.

Aquesta campanya es va activar abans de Nadal per incentivar el consum de la població al comerç local, en un moment de crisi econòmica pel coronavirus. Les Arbocetes són vals de cinc euros que es poden fer servir en els diferents comerços locals, i es divideixen entre els que són per a la salut i l'estètica, l'alimentació i el comerç al detall.

Fins al 21 de març

El període de validesa d'aquests vals s'ha ampliat ara fins al 21 de març i, com a novetat, també participaran bars i restaurants de la vila, tot i que no es podrà comprar alcohol o tabac. El consistori entregarà vals en Arbocetes per valor de quinze a 35 euros per unitat familiar, depenent del nombre de membres. Un membre de cada unitat familiar podrà recollir els vals presentant el seu DNI, NIE o passaport als llocs i horaris de recollida que s'informaran aviat.