El gimnàs municipal de l'Arboç.

L'Arboç amplia i millora les instal·lacions del gimnàs municipal

S'ha ampliat la sala de fitness cobrint un dels patis

L'Ajuntament de l'Arboç ha fet una ampliació i diverses millores a les instal·lacions del gimnàs municipal. Un dels aspectes més destacats ha estat l'ampliació en 115 metres quadrats de la sala de fitness, amb l'objectiu d'oferir més comoditat als usuaris i espaiar les diferents màquines. L'ampliació s'ha fet cobrint el pati que hi havia a sobre dels vestuaris. També s'han canviat els revestiments de les parets.

Una altra de les millores ha comportat la instal·lació d'un nou sistema de ventilació de la sala d'activitats dirigides, a més de millorar l'aïllament tèrmic de les canonades i substituir l'aportació d'aire actual per una canonada de més cabal. A la part del solàrium exterior s'ha posat un cobert per emmagatzemar estris, alhora que s'ha desplaçat la dutxa a l'extrem oposat de la terrassa

Per últim, el consistori ha comprat material divers per tal que els usuaris puguin utilitzar-lo en els seus entrenaments, com una caixa biomètrica de fitness o barres i discs olímpics. El cost total de les obres ha estat de 96.195 euros, i es compta amb una subvenció de 80.000 euros de la Diputació de Tarragona.


Comentaris