L'Arboç torna a fer banys nocturns amb música a la piscina municipal d'estiu

Es fan tots els dijous a partir de l'11 de juliol
L'Arboç repeteix els banys nocturns a la piscina. | Ajuntament de l'Arboç

 

Per segon any consecutiu, l'Ajuntament de l'Arboç i l'empresa Inacua, que gestiona les instal·lacions de la piscina municipal d'estiu, organitzen els Banys Nocturns, que es faran tots els dijous a les 22.00 hores a partir del dia 11 de juliol. La bona rebuda que va tenir la primera edició d'aquests banys ha fet que els seus impulsors hagin decidit repetir-los aquest estiu del 2019

Així, des de les deu del vespre i fins a la mitjanit, es podrà prendre un bany a la piscina, amb música en directe que aportaran els millors DJ's arbocencs i un servei de bar a la terrassa. Aquesta és una activitat gratuïta pels abonats a la piscina, i té un cost de dos euros per aquells que no tenen abonament, siguin nens o adults a partir de quatre anys. L'actuació s'emmarca en les activitats del Pla Local de Joventut i és una iniciativa de la regidoria de Joventut i Lleure.

 

Campanya de recollida de taps de plàstic

Per altra banda, el Centre Cívic l'Estació del Vendrell i el Centre Cívic de Coma-ruga han començat una campanya de recollida de taps de plàstic amb finalitats solidàries. La recollida és a favor de l'Escola d'Educació Especial Xaloc de Sabadell. Aquest centre educatiu del Vallès Occidental és un centre privat i concertat pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya que va ser creat l’any 1970 per donar resposta a l'alumnat amb dificultats intel·lectuals.

Els seus alumnes tenen entre tres i 21 anys i, majoritàriament, presenten una discapacitat mitjana. L'Escola Xaloc destina els diners recaptats a través d’aquesta campanya a diferents projectes socials i educatius per als seus usuaris. En aquest cas, la finalitat és aconseguir una cadira de bany adaptada per als seus alumnes. Un cop aconseguida aquesta fita hi haurà noves propostes adaptades a les necessitats del centre. La caixa de cartó destinada a recollir els taps es troba en l'entrada i l'horari és de dilluns a divendres, de nou a dues del matí i de tres a nou del vespre.

"El Vendrell ja promociona la capitalitat de la cultura catalana 2020" "🎵La història del primer disc de Lax'n'Busto, del qual se'n compleixen 30 anys"