Imatge de la rua de Carnaval de l'Arboç.

L'Arboç publica les bases de participació a la rua de carnaval 2019

Les inscripcions es faran entre els dies 11 i 22 de febrer

L’Ajuntament de l’Arboç ha donat a conèixer les bases de participació per poder optar a les subvencions de la rua de Carnaval d'aquest any 2019, que es farà el diumenge 3 de març a les dotze del migdia.  El consistori ha establert un nombre limitat de 27 carrosses i set comparses, que podran rebre les subvencions, que s'atorgaran per ordre d'inscripció. Les inscripcions es podran fer del dia 11 de febrer fins al 22 de febrer o fins que s'esgotin les places disponibles. 

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Per inscriure's a la rua, cal fer-ho de forma presencial a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) de l'Ajuntament de l'Arboç en el cas de les persones físiques, i telemàticament a través de la seu electrònica de l’Ajuntament, en cas de persones físiques o jurídiques. Les primeres 27 carrosses i set comparses inscrites prèviament i autoritzades a participar —i que compleixin els requisits establerts a les condicions de participació— tindran dret a percebre la subvenció de 140 euros per carrossa i 75 euros per comparsa. La resta de participants podran desfilar a la rua, però no tindran dret a percebre la subvenció.

Assessorament i orientació per a joves

Per altra banda, des del mateix Ajuntament de l'Arboç han informat que el pròxim dijous 24 de gener, de cinc a vuit de la tarda, hi haurà al Punt d'Informació Juvenil (PIJ) Casa de Cultura Can Rosell la tècnica de joventut del Consell Comarcal, per atendre als joves i ajudar-los a resoldre dubtes que puguin tenir. Aquesta és una sessió destinada especialment a joves que han deixat els estudis i que s'han quedat sense plaça al cicle formatiu que volien fer.

També es donaran les eines necessàries per buscar feina en condicions i per fer el currículum, així com per saber apuntar-se a la Garantia Juvenil, i es resoldran dubtes relacionats amb la salut o la formació. A partir d'aquest dijous 24 de gener, el servei d’assessorament i orientació de l’Oficina Jove serà al PIJ Casa de Cultura Can Rosell de l’Arboç un cop al mes.