GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

L'Arboç vol involucrar els ciutadans en la nova campanya de civisme

Els arbocencs podran participar en un vídeo divulgatiu
Vista del municipi de l'Arboç. | Ajuntament de l'Arboç

 

L'Ajuntament de l'Arboç ha anunciat que impulsarà una nova campanya de civisme als espais públics, que porta per nom 'L'Arboç és cosa de tots'. La campanya es vehicula a través d'un procés participatiu on els ciutadans podran proposar idees per conscienciar la població sobre les diferents actituds incíviques que es fan a la via pública. Actituds que creen malestar, molèsties i que tenen un cost econòmic elevat per l'Ajuntament i pels mateixos ciutadans.

 

Aquestes propostes dels veïns serviran per fer un vídeo divulgatiu, en el qual hi podrà prendre part tothom qui vulgui. El consistori ha convocat una reunió que es farà el pròxim dimarts 11 de novembre, a les 19.45 hores a l'Auditori Municipal, per fomentar la participació de tots els ciutadans a la campanya. D'aquesta manera, tothom podrà dir-hi la seva per detectar totes les actituds incíviques, quines són les més molestes, i quines solucions es proposen. El vídeo es podrà veure posteriorment i es difondrà per arribar al màxim de gent.

 

Nova delegada de la Lliga contra el càncer a Calafell

Per altra banda, aquesta setmana s'ha presentat la nova delegada de la Lliga contra el Càncer a Calafell, que és Judit Alujes. El nomenament s'ha fet aquest dimarts 4 de desembre, durant l’acte que la Lliga ha organitzat al Centre Cívic Cinema Iris de Calafell Platja. Durant l’acte, que ha comptat amb l’assistència de mig centenar de persones, el director de la Lliga contra el Càncer, David Ortega, ha fet una xerrada per donar a conèixer l'associació entre els assistents.

 

En la seva intervenció, Judit Alujes ha expressat la seva voluntat d'estar «a disposició tants dels malalts, com de les seves famílies, perquè ells i elles són els veritables protagonistes i la raó de ser de la Lliga». Aquest nomenament s’afegeix al de fa uns dies de Clàudia Vilanova com a delegada al Vendrell, amb el qual s'amplia la xarxa de delegacions de la Lliga contra el Càncer al Baix Penedès.

 

L'acte de presentació de Judit Alujes com a delegada de la Lliga a Calafell. | Cedida