L'Arboç fa una nou curs de carretoner.

L'Arboç convoca un nou curs de carretoner per cobrir la gran demanda

Es farà el mes de març i serà per a un màxim de quinze persones

L'Ajuntament de l'Arboç ha anunciat la convocatòria d'un nou curs de carretoner que es farà el mes de març per a persones empadronades al municipi, que siguin més grans de trenta anys i estiguin a l'atur. La formació s'ha convocat després de la gran demanda que es va rebre per al curs que s'ha fet aquest febrer, on hi han pres part catorze persones.

Per donar resposta als que no van entrar a l'anterior convocatòria, el Servei d'Ocupació de l'Ajuntament ha decidit repetir el curs el mes de març. La formació serà per a un màxim de quinze persones i els que hi estiguin interessats s'han d'inscriure de forma presencial a l'oficina d'ocupació de l'Arboç (c/Major, 37, primer pis), presentant el DNI.

Formació teòrica i pràctica

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Aquest és un curs gratuït en el qual es fa formació en carretó frontal, elevadors, retràctils, transpalet elèctric, radiofreqüència i 'picking'. Té un total de 28 hores de duració, amb vint hores lectives i vuit hores de pràctiques a la Brigada Municipal. L'Ajuntament ha apuntat que en els pròxims dies s'informarà de la data d'obertura de les inscripcions.