GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

L'Arboç projecta un documental sobre un futbolista que va quedar tetraplègic per una agressió

Es comptarà amb la presència del protagonista, que respondrà preguntes
Una imatge de Raúl Sánchez al documental. | Cedida

 

Els ciutadans de l'Arboç podran veure el pròxim divendres 29 de març el documental '26 d'abril, Play Again', que narra la història de Raúl Sánchez, un jugador del club de futbol del Lloreda que va quedar tetraplègic a causa d'una agressió. Sánchez jugava a la Lliga de l'Associació de Veterans Vallès-Maresme. El 26 d'abril del 2014, en un partit, un jugador de l'equip contrari li va donar un cop de peu a l'esquena que el va deixar tetraplègic

 

El seu amic Guillermo Cruz, que és realitzador i productor de cinema, va gravar aquest documental, que es va estrenar el passat 26 d'abril del 2018, quatre anys després del succés. En ell, Sánchez explica en primera persona la seva situació, com viu el seu dia a dia després d'aquella agressió i quina és la seva tasca de donar a conèixer el seu cas per evitar que es torni a repetir

 

Reivindicar un esport lliure de violència

L'objectiu que té és crear una consciència al voltant d'aquest assumpte, i reivindicar un esport lliure de violència. De la mateixa manera, el film també vol posar en relleu l'esforç i la superació davant d’una situació tan extrema. La projecció del documental es farà el pròxim divendres 29 de març, a les sis de la tarda, a la Biblioteca Municipal de l’Arboç. El mateix Raúl Sánchez serà present a la projecció, i respondrà totes les preguntes que se li facin després de l'acte. El mateix dia al matí es faran dues sessions pels alumnes de l’Institut de l'Arboç. Es pot veure un fragment del documental '26 d'abril, Play Again' en aquest enllaç.

 

Festival benèfic pels animals abandonats

Just l'endemà d'aquest acte, el dissabte 30 de març, l'Arboç acollirà un festival organitzat per l'Ajuntament i les entitats locals Segundas Oportunidades i Reaktor Group, amb l'objectiu d'aconseguir fons per a la recuperació i defensa dels animals abandonats. Sota el nom de Remember Festival, es farà al Poliesportiu Municipal a partir de les onze de la nit.