Un carrer del centre de l'Arboç.

L'Ajuntament de l'Arboç ofereix una formació sobre mesures de seguretat pel comerç local

Es faran dues sessions telemàtiques a principis de juliol

Des de fa unes setmanes, el comerç local s'ha tornat a reactivar coincidint amb la desescalada del coronavirus. Amb la voluntat d'ajudar els comerciants, l'Ajuntament de l'Arboç ha anunciat que farà una formació gratuïta sobre les diferents mesures de seguretat que cal respectar amb l'entrada a la nova normalitat. Aquesta formació està oberta a tots els comerços del municipi.

Dues sessions telemàtiques

El Servei d'Ocupació Municipal de l'Arboç està preparant aquesta formació, que vol aglutinar les recomanacions i les normes marcades per les diferents administracions segons el tipus de comerç. D'aquesta manera, es podran resoldre els dubtes que es tinguin en dues sessions telemàtiques previstes pel dijous 2 de juliol, que tindran una durada de 90 minuts. La primera sessió serà a les onze del matí i la segona a la una de la tarda.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Les connexions a l'aula virtual es podran fer des de l'ordinador, el mòbil o la tauleta i les places estan limitades a quinze persones per cada sessió. Les inscripcions s'han de fer a la seu electrònica de l'Ajuntament a partir d'aquest dilluns 15 de juny i fins a esgotar les places. Un cop realitzada la formació s'entregarà un certificat emès per l'empresa formadora que es podrà posar a la botiga, on s'indicarà que el comerç ha realitzat la formació de 'comerç segur davant la Covid-19'.