GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

PORTADES

Les portades dels diaris de paper de Tarragona d'avui

L'Arboç obre les inscripcions per la Fira de Santa Llúcia

L'Ajuntament també ha contractat a tres joves en pràctiques
La Fira de Santa Llúcia de l'Arboç. | Ajuntament de l'Arboç

 

L'Ajuntament de l'Arboç ha obert el termini d’inscripció de parades per a la Fira de Santa Llúcia, que se celebrarà els pròxims dies 8 i 9 de desembre. Aquest 2018, la gestió de la fira la porta directament el consistori, amb la intenció d'agilitzar els tràmits. Tots aquells que vulguin inscriure's per prendre part a la tradicional fira arbocenca, poden trucar al telèfon 977 670 621 o el mail pij@arbocenc.cat.

 

El consistori creu que els més de 12.000 visitants de mitjana de les darreres edicions avalen la Fira de Santa Llúcia de l’Arboç, que enguany ja es va anunciar que tindrà un vessant nadalenc i familiar molt marcat, amb novetats com la d'un arbre dels desitjos. L'Ajuntament destaca que la fira és «una de les més concorregudes del Penedès i una de les més importants de Catalunya». El programa complet de la fira es presentarà els pròxims dies.

 

Tres joves contractats en pràctiques

L’Ajuntament de l’Arboç també ha anunciat que s'ha contractat tres joves a través del programa de Garantia Juvenil per donar suport als diferents departaments municipals. Es tracta d’una iniciativa per dotar d’experiència a joves fins a 29 anys que tinguin una formació prèvia amb l’objectiu que en acabar l’experiència professional els permeti trobar una altra feina.

 

Les contractacions són en règim de pràctiques durant un període de sis mesos a jornada completa i amb inici el 30 d’octubre fins al 29 d’abril del 2019. Es tracta d’un electricista i dos administratius d’administració general per donar suport als diferents departaments de l’Ajuntament. Aquesta convocatòria correspon al 2018 i s’espera que per l’any vinent es pugui tornar a demanar. Aquest projecte està cofinançat per la iniciativa d’ocupació juvenil i el fons social europeu 2014/2020 amb un cofinançament del 91,89%.