L'escola Sant Julià ha tingut diverses millores durant l'estiu.

L'Arboç fa diverses millores a l'escola Sant Julià

Banys nous, un lavabo adaptat i una nova rampa d'accés al pati interior, actuacions destacades

L'Ajuntament de l'Arboç ha fet diverses obres de millora a l'escola Sant Julià, abans de començar el curs escolar. Durant els mesos d'estiu, el consistori ha destinat 100.000 euros a fer diverses actuacions, per adequar les instal·lacions actuals mentre no es fa el nou edifici. Un total de 40.000 euros provenien del pressupost participatiu, mentre que els altres 60.000 euros els ha afegit el consistori.

Entre les actuacions més destacades hi ha la remodelació completa de tots els lavabos, la construcció d'un lavabo adaptat, l'adequació del pati i la construcció d'una rampa amb barana que permet accedir al pati interior amb vehicles d'urgència. El Departament d'Ensenyament de la Generalitat, per la seva banda, també ha fet millores, com ara una sortida d’emergència per complir amb la normativa actual, a més de modificar els envans de separació de les aules per millorar l'aprofitament.

Torna el cicle Gaudí a la Bisbal

Un cop passat l'estiu, la Bisbal del Penedès torna a projectar una pel·lícula del cicle Gaudí, el pròxim diumenge 29 de setembre. A partir de les 19.00 hores es podrà veure el film 'Els dies que vindran' a l'Auditori Salbà del Centre Municipal de Cultura (CMC). Aquest és un llargmetratge que relata l'embaràs de la Vir (Maria Rodríguez) i el Lluís (David Verdaguer), en un drama romàntic que està dirigit per Carlos Marquès-Marcet.

Tot i que la pel·lícula s'ha estrenat recentment, aquesta ja ha rebut la Bisnaga d’Or a la millor pel·lícula i la de plata al millor director i a la millor actriu (María Rodríguez Soto) al Festival de Màlaga, celebrat el passat mes de març. La Bisbal del Penedès es va afegir al Cicle Gaudí de cinema català l'abril de 2017, amb l'objectiu d’apropar el cinema fet a Catalunya als ciutadans del municipi. Des d’aleshores, ha projectat més d’una vintena de llargmetratges i només ha aturat les sessions durant els mesos de juliol i agost.

El preu de l’entrada per al públic general és de 4,5 euros i per a aquells usuaris que presentin el carnet de la Biblioteca Municipal de la Bisbal del Penedès o el Carnet Jove, el cost és de tres euros.


Comentaris