grup de persones estirant en un gimnàs

'L'Arboç es mou' potencia les activitats esportives a l'aire lliure

S'han programat tres activitats a la setmana al Parc de Santa Llúcia

'L'Arboç es mou' torna aquest mes de juliol del 2020, amb tres activitats cada setmana entre els dies 6 i 31 de juliol. A causa de la pandèmia del coronavirus, les activitats es faran a l'aire lliure, al Parc de Santa Llúcia, i sempre seguint totes les mesures de seguretat recomanades. Així, tant el ioga com el pilates es faran en dos grups de quinze persones cadascun, mentre que l'activitat de meditació i moviment es farà en un sol grup limitat a quinze persones.

Inscripcions a partir d'aquest dimarts

Les inscripcions es poden fer a partir d'aquest dimarts 30 de juny i fins al 6 de juliol, a un preu de cinc euros per activitat. Les inscripcions es poden fer al correu electrònic pij@arbocenc.cat, amb el justificant de pagament i el full de sol·licitud emplenat, o presencialment amb cita prèvia la Casa de Cultura, de 17.00 a 20.00 hores.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

El ioga es farà els dilluns de les set a les vuit de la tarda, mentre que els dimarts serà per a l'activitat de meditació i moviment, a partir de les 19.00 hores. Els dijous serà el dia de pilates, que es farà també de set a vuit de la tarda. 'L'Arboç es mou' està impulsat per l'Ajuntament de l'Arboç, i finançat de forma conjunta amb el projecte del Pla de Barris. Tots els diners recaptats es destinaran a la compra de material de neteja i desinfecció pel municipi.