La piscina coberta de l'Arboç.

L'Arboç obre de nou el complex esportiu municipal

S'han fet diverses obres de millora i manteniment

L'Arboç ha reobert aquest dilluns 22 de juny el complex esportiu municipal, que es va tancar el març per la crisi sanitària provocada pel coronavirus. Aquest període s'ha aprofitat per fer diverses obres de millora i manteniment de l'equipament, com ara el canvi del paviment de la sala de musculació, o la restauració de les màquines, que s'han forrat novament. Igualment, s'ha fet actuacions a les dutxes dels vestuaris per millorar el desguàs de l'aigua.

Millores i ampliació del gimnàs

Altres treballs que s'han fet durant aquests tres mesos han estat l'ampliació de la sala de Fitness, i el repintat de diferents sostres i parets dels vestidors i la sala de físio. També s'han canviat les bombes de recirculació d'escalfament de l'aigua i de recirculació del sistema solar. Per últim, en l'àmbit de la seguretat s'han canviat les canonades del sistema contra incendis per unes de noves d'acer inoxidable, a la zona de piscines, i s'ha posat una taula espinal de salvament a la zona dels socorristes.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

El tancament de les instal·lacions ha permès avançar molt l'obra d'ampliació del gimnàs que, un cop finalitzada, duplicarà la seva superfície útil. Al nou gimnàs hi haurà una sala exclusivament de càrdio i una nova sala polivalent. Totes les obres de millora han anat a càrrec de l'empresa concessionària de les instal·lacions esportives, que és Inacua-l'Arboç. El consistori ja va anunciar la setmana passada que aquest dilluns 22 de juny reobria també la piscina municipal.