Imatge de la piscina coberta de Mollerussa

La piscina municipal de l'Arboç reobre les portes el 22 de juny

La represa de l'activitat es farà garantint les màximes condicions de seguretat i higiene

Els veïns de l'Arboç no es quedaran sense remullar-se aquest estiu, ja que la piscina municipal  reobrirà les portes el pròxim dia 22 de juny. Així ho ha anunciat l'Ajuntament, que ha explicat que es podrà tornar a fer ús de les  instal·lacions respectant els protocols i normes higièniques derivades de la Covid-19.

Inacua, l'empresa que s'encarrega de la gestió del centre esportiu municipal, ha estat l'encarregada d'elaborar el protocol d'higiene i seguretat específic, seguint les recomanacions de l'OMS, la Federació Nacional d’Empresaris Esportius i les directrius de les autoritats sanitàries.

Desinfecció i higiene a tots els espais comuns

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Prèviament, s'ha iniciat el procés de  desinfecció de les instal·lacions i l'equipament posant especial atenció en els espais de major utilització. Amb la voluntat de proporcionar als usuaris els elements d'higiene  necessaris i la major protecció, s'han instal·lat també estacions desinfectants en tots els espais d'ús comú, així com als vestidors, que facilitaran la neteja i desinfecció per part dels usuaris i que s'haurà d'efectuar abans i després de cada ús.

Un dels aspectes que la majoria d'instal·lacions públiques han hagut d'ajustar és, precisament, el control de l'aforament. En aquest sentit, el Complex Esportiu d’Inacua - l'Arboç proporcionarà als usuaris informació en temps real sobre l'ocupació de la sala perquè puguin saber quin espai del complex ha arribat a la capacitat màxima, determinada per la normativa vigent.

Horaris i franges per als usuaris

A més, per tal de controlar l'aforament, també s'establirà un sistema de cita prèvia amb horaris marcats i distribuïts en torns d'una hora o hora i mitja, i on serà obligatori l'ús de mascareta a totes les zones comunes, menys quan es realitzi exercici aeròbic —a les màquines cardiovasculars— o quan es facin activitats a la sala d’activitats dirigides.

Per a més detalls, l'empresa Inacua ha posat a disposició dels usuaris una app mòbil per informar de l'aforament, la distribució de les franges i altres aspectes importants. A més, l'aplicació compta amb continguts extra com el programa Inacua Online Servei, amb streaming de classes online i en directe; així com un videoclub amb accés a tutorials, rutines d'exercici, reptes, programes específics d'entrenament i classes col·lectives per complementar l'activitat física.