L'Arboç ofereix el poliesportiu i Can Freixas per atendre afectats pel coronavirus

El consistori els ha posat a disposició de la Xarxa Sanitària Santa Tecla
L'Arboç ha ofert el Poliesportiu Municipal a la Xarxa Santa Tecla. | Ajuntament de l'Arboç
 

L'Ajuntament de l'Arboç ha posat a disposició de la Xarxa Sanitària Santa Tecla diversos equipaments municipals per si es necessitessin espais per atendre persones afectades pel coronavirus. L'alcalde del municipi, Joan Sans, ha ofert el Poliesportiu Municipal i l'edifici de Can Freixas al director de la Xarxa Santa Tecla, que és d'on depèn l'Àrea Bàsica de Salut del Baix Penedès Interior i el CAP de l'Arboç.

Joan Sans ha volgut remarcar que, davant aquesta situació excepcional, «volem avançar-nos i posar a disposició de la xarxa sanitària tot el que convingui per fer front a aquesta urgència amb les màximes garanties i salvar totes les vides possibles». Les últimes dades ofertes pel Departament de Salut constaten que al Baix Penedès hi ha hagut fins ara un total 95 positius de la covid-19, dels quals quatre han estat a l'Arboç

Més de cent sortides per portar aliments i medicaments

Per altra banda, l'Ajuntament de l'Arboç també ha informat que des de Protecció Civil s'han fet prop d'una seixantena d'actuacions durant les dues últimes setmanes per portar aliments i medicaments a persones grans del municipi. El servei es va posar en funcionament el dilluns 16 de març, per fer arribar material de primera necessitat durant el confinament decretat amb l'estat d'alarma.

El servei funciona de dilluns a dissabte, de 10.00 a 13.00 hores i de 17.00 a 20.00 hores, a través dels telèfons municipals 642 153 572 i 642 153 580. Personal municipal atén la trucada i membres de Protecció Civil porten els productes fins a casa de la persona que ho demana.

"👏La gran proposta de regidors del Vendrell i Calafell per ajudar en temps de pandèmia" "🍰 La policia del Vendrell felicitarà l'aniversari dels infants que estan confinats"