EN DIRECTE

⚠️🌧 Talls de carreteres, inundacions i estralls arreu en l’últim dia del Glòria

L'Arboç fa una valoració «molt positiva» del projecte FutbolNet

Uns 40 infants del municipi prenen part a la tercera edició

 

Un dels entrenaments del projecte FutbolNet a l'Arboç. | Ajuntament de l'Arboç

 

L'Ajuntament de l'Arboç ha fet una valoració «molt positiva» de la tercera edició del projecte FutbolNet, que es troba ara mateix a meitat de la temporada. Aquest és el tercer any seguit que l'Arboç acull una de les aules d'aquest projecte, que impulsa la Fundació del Futbol Club Barcelona conjuntament amb l’Ajuntament de l'Arboç, sota el nom de 'FutbolNet, que té valors, guanya'.

 

Fer esport amb valors

El balanç a meitat de la temporada és, segons afirmen des del consistori, molt positiu. El projecte es desenvolupa tots els dilluns i dijous a la tarda a les pistes de futbol de l'Institut de l'Arboç. En total són 40 els nens que gaudeixen de l'esport donant molta importància als diferents valors. El FutbolNet és un projecte basat en la metodologia Futbol3, una eina d’intervenció social nova a Catalunya, amb èxit reconegut en experiències prèvies a Colòmbia i a Alemanya.

 

Es tracta d'un mètode innovador que reeduca a través de l’esport i permet treballar amb grups de joves temes com ara la convivència, la discriminació o el gènere, entre d'altres. FutbolNet és un projecte esportiu social subvencionat íntegrament per l’Ajuntament de l’Arboç que va començar el passat novembre i finalitzarà el pròxim mes de maig.

 

Presentada la Brigada Civil de Protecció Animal

D'altra banda, l'Ajuntament de l'Arboç ha presentat aquesta setmana la nova Brigada Civil de Protecció Animal, amb la qual es vol ajudar que els propietaris d'animals de companyia apliquin la normativa de tinença animal. Ja hi ha 25 persones que s'han mostrat voluntàries per formar part de la brigada. Aquest projecte inclou la nova iniciativa per combatre els excrements de gos al carrer, fent un banc de dades amb l'ADN de tots els gossos de l'Arboç. La brigada informarà els propietaris de la necessitat de tenir els gossos censats, amb el xip pertinent i que aportin una mostra de sang de l'animal.  

 

També et pot interessar:

L'Arboç engega en un pla de restauració dels parcs infantils.