El centre de l'Arboç.

L'Arboç suspèn per segon any seguit la Fira Modernista del Penedès

El consistori ha anul·lat els diferents actes previstos pel mes d'abril

L'Ajuntament de l'Arboç ha anunciat a través de les xarxes socials i de la plataforma eBando que aquesta primavera tampoc hi haurà Fira Modernista del Penedès. Des del consistori han pres aquesta decisió per «l'actual evolució de la pandèmia de la Covid-19».

D'aquesta manera, aquest és el segon any seguit que s'ha de suspendre aquest esdeveniment que els últims anys havia esdevingut tradicional de la primavera penedesenca, amb un total de vuit edicions celebrades.

Sense actes públics el mes d'abril

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

A banda de suspendre la fira, l'Ajuntament també ha afegit que s'anul·len «tots els actes públics previstos pel mes d'abril», ja que «la salut de les persones preval per sobre de qualsevol altra consideració». Tot i això, l'Arboç presenta actualment uns bons indicadors de coronavirus, ja que no ha detectat cap cas nou des de fa un mes i el seu índex de risc està situat en zero.