GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

L'Arboç fa una nova edició del taller de ceràmica

L'edició de la passada primavera va ser un gran èxit de participació
Vista de l'Arboç.. | Ajuntament de L’Arboç

 

L'Ajuntament de l'Arboç viurà una nova edició del taller de ceràmica, després de l'èxit de convocatòria i bona acceptació que hi va haver la passada primavera, quan el consistori va organitzar la primera edició d'aquest de ceràmica. Per facilitar que tothom pugui assistir-hi s’han programat sessions de matí o de tarda. Concretament, el taller podrà fer-se els dijous de les deu a les dotze del migdia o bé els dilluns de les 17.30 a les 19.30 hores.

 

El taller constarà de vuit sessions i començarà el dijous 11 d’octubre o el dilluns 15 d’octubre. El preu és de quinze euros i les places són limitades. Durant el taller es treballaran diferents tècniques com els calats, els texturats, els modelats, el 'mishima' o la planxa, i les peces modelades pels participants seran cuites en un forn extern i retornades a cada alumne. Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se al Punt d’Informació Juvenil de la Casa de Cultura, al carrer Major 37 de l’Arboç.

 

Aquesta és una iniciativa organitzada per l’Ajuntament de l’Arboç i finançada pel consistori i pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, a través del Projecte d’Intervenció Integral al Nucli Antic, o Pla de Barris, del qual el municipi de l’Arboç n’és beneficiari.

 

Exposició 'Musa-Música' al Vendrell

Per altra banda, aquest divendres dia 5 d'octubre, a les vuit del vespre, tindrà lloc al Museu Deu del Vendrell l’acte inaugural de l'exposició 'Musa – Música', un conjunt d’imatges de la model Clàudia Cascante fetes pel fotògraf Linus Urpí en diferents espais de tres museus vendrellencs, el Museu Deu, el Museu Pau Casals i el Museu Apel·les Fenosa. La sala de les catifes del Museu Deu, les escales del jardí de Vil·la Casals, o les finestres del Museu Fenosa, entre d’altres espais museístics, han estat l’escenari on ha posat aquesta model per ser copsada per la mirada del fotògraf.