L'Arboç fa un taller de grafits per a joves

El taller el dirigeix l'expert del món del grafit Keor Tintactiva

 

Imatge d'un grafit que es pot veure al Vendrell. | TarragonaDigital

 

L'Arboç organitza per aquest cap de setmana un taller de grafits per a joves que es farà al primer pis de la Casa de Cultura, i que tindrà lloc en dues sessions aquest dissabte 21 de setembre i el diumenge 22 de setembre. El taller està impulsat per l'Ajuntament de l'Arboç, a través del seu educador de carrer, i serà dirigit per l'expert del món del grafit Keor Tintactiva. Hi podran prendre part joves d'entre els onze i els 27 anys, amb les places limitades a 20 persones inscrites.

 

Taller dividit en dues parts

El taller es dividirà en dues parts. Una primera part començarà el dissabte al matí, de les 10.30 hores a les 14.00 hores, i seguirà a la tarda, les 17.00 hores a les 20.30 hores. Mentre que la segona part del taller serà el diumenge al matí, de les 10.00 hores a les 14.00 hores. Durant el dissabte el taller consistirà en una presentació, que servirà per posar el grafit en el seu context històric i social, i també s'ensenyaran diverses tipologies i tècniques de dibuix.

 

Els participants podran decorar i dibuixar una llauna a tall de record del taller. El mateix dissabte es plantejarà un projecte per pintar una paret del municipi, una activitat que es farà l’endemà, el diumenge. Amb aquesta finalitat, es farà una pluja d'idees i es plasmarà el resultat en un dibuix, que l'endemà els participants pintaran en una paret, per així posar en pràctica tot el que han après i deixar empremta al municipi. Per apuntar-se al taller cal dirigir-se al PIJ Can Rossell de l'Arboç.

 

Bona valoració del Punt Lila de Llorenç

Per altra banda, des de l'Ajuntament de Llorenç del Penedès s'ha fet una valoració positiva del Punt Lila que es va posar per primera vegada durant el concert de la Nit Jove de l'última festa major. El Punt Lila es va desplegar a la rambla Marinada la nit de l'11 d'agost, just al costat d'on se celebrava el concert jove. Dues professionals de l’equip d’intervenció i cura de dones amb empenta van proporcionar informació sobre el Punt Lila i els serveis d'atenció a la dona que hi ha a la comarca.