L'Arboç fa un vermut solidari contra el càncer a la Giralda

També s'estan fent els preparatius per la Fira de Santa Llúcia
La Giralda de l'Arboç. | Ajuntament de l'Arboç

 

La Giralda de l'Arboç acollirà el pròxim diumenge 18 de novembre un vermut solidari per recaptar fons a favor de la lluita contra el càncer. L'acte començarà a les dotze del migdia i comptarà amb l'actuació musical del grup Les Ombres, que oferirà un concert basat en cançons pop i rock dels anys 60, 70 i 80. Les Ombres està integrat per Sisco Pomar, Josep Josa, Xavi Pomar, Jaume Batlle, Ricard Ribas i Josep Ribas.

 

L'entrada per l'acte és un donatiu de cinc euros per persona i tota la recaptació anirà destinada íntegrament a la Lliga contra el Càncer de les comarques de Tarragona i les Terres de l'Ebre. El vermut solidari està organitzat per l'Ajuntament de l'Arboç, amb la col·laboració de Vermuts Miró, La Giralda, la Lliga contra el Càncer de Tarragona i les Terres de l'Ebre i el grup musical Les Ombres, que actuarà de forma totalment altruista per la causa.

 

La Fira de Santa Llúcia, els dies 8 i 9 de desembre

L'Ajuntament de l'Arboç ja ha anunciat també que la tradicional Fira de Santa Llúcia es farà els dies 8 i 9 de desembre, en el que serà l'edició número 807 ja d'aquesta fira nadalenca. La inauguració es farà el divendres 7 de desembre la tarda. La fira posarà un èmfasi especial amb la temàtica nadalenca, per atraure el públic familiar just abans de les festes de Nadal. Per això, es donarà molta importància a les activitats infantils, tot i que el programa complet es desvetllarà d'aquí a uns dies.

 

Tampoc hi faltarà la tradicional trobada de puntaires d’arreu de Catalunya que tindrà lloc el diumenge dia 9 a la plaça de la Badalota, amb la Plantada i Exhibició de coixins, el mercat puntaire i el lliurament dels premis del Concurs Nacional de Punta al Coixí de Catalunya. Tant el cartell com els actes definitius seran anunciats en els pròxims dies.