Atraquen a punta d'arma blanca un establiment al centre del Vendrell

No és el primer cop que entren a primera hora de la tarda abans d'obrir la botiga
A punta d'arma blanca, ha demanat els diners de la caixa registradora | TarragonaDigital

 

Gran ensurt el que s'han endut les treballadores d'un establiment situat al centre del Vendrell quan una persona ha entrat a la botiga i ha amenaçat una treballadora a punta d'arma blanca. Els Mossos d'Esquadra, ràpidament, han intervingut i han buscat l'autor del robatori. 

 

Nou robatori amb violència 

Als voltants de quarts de cinc de la tarda, un individu ha entrat a una botiga de congelats de la cadena 'La Sirena', al carrer Prat de la Riba. En entrar a l'establiment, aquesta persona, a punta d'arma blanca, li ha demanat els diners de la caixa registradora. 

 

Fins al lloc de l'incident, s'han desplaçat diverses dotacions dels Mossos d'Esquadra. Els agents de la policia catalana han intentat localitzar l'autor del robatori i han inspeccionat els carrers del centre de la capital del Baix Penedès buscant-lo. 

 

Altres robatoris similars a l'establiment

Aquesta no ha estat la primera vegada que han estat assaltades les treballadores d'aquest establiment. Segons informa la televisió del Vendrell, ja han patit un altre robatori amb violència similar.

 

A més, també es repeteix el 'modus operandi', ja que els lladres entren a la botiga a primera hora de la tarda, quan l'establiment encara no està obert i només hi ha les treballadores.

 

L'incident ha succeït a 'La Sirena' del Vendrell | Google Maps