El Baix Penedès busca atraure visitants a través de l'enoturisme

La comarca posa en relleu la seva tradició vitivinícola
L'enoturisme és un dels punts forts del Penedès. | ACN
 

El Consell Comarcal del Baix Penedès busca atraure visitants en aquest complicat estiu del 2020, marcat per la pandèmia del coronavirus, i ho fa posant en relleu un dels seus principals valors, l'enoturisme. Per això s'ha contractat la publicació d'un anunci a la revista bianual Enoguia Cellers,que es distribueix a totes les oficines d'informació i turisme de Tarragona i l'Alt Penedès.

Platges, enoturisme i tradicions

Amb el lema 'Platges, enoturisme, tradicions i gastronomia', la campanya vol ressaltar valors importants de la comarca, especialment la seva tradició vitivinícola i enoturística, i les seves platges. Des de l'Àrea de Turisme del Consell Comarcal veuen necessari «incentivar el turisme a la comarca en aquests moments, i posicionar la nostra destinació com a preferent, tant pel turisme local i de proximitat, com pel turisme estranger».

L'Enoguia Cellers té una tirada de 12.000 exemplars, que es distribueixen principalment a totes les oficines d'informació i turisme de la demarcació de Tarragona, i també a l'Alt Penedès.

"Fan dues rutes per conèixer els orígens del Vendrell i de Coma-ruga" "Es dispara la població d'eriçons a Calafell"