Imatges del Baix Penedès als ferrocarrils catalans.

El Baix Penedès es promociona al transport públic de Catalunya

Són imatges obtingudes a partir del concurs 'Instabaixpenedès'

El Baix Penedès ha posat en marxa la seva nova estratègia de promoció turística, usant les fotografies que es van obtenir amb el concurs 'Instabaixpenedès', impulsat pel Consell Comarcal. Algunes de les imatges guanyadores es poden veure ara a diferents rutes d'autobusos de Catalunya, de llocs com Manresa o Igualada, i també als ferrocarrils igualadins. A les fotos se cita el nom dels autors i també del projecte.

Amb aquesta iniciativa es vol mostrar el potencial turístic del Baix Penedès, mentre els usuaris del transport públic fan el seu trajecte. De fet, el concurs d'Instagram ja tenia aquesta mateixa finalitat, la de difondre la força turística de la comarca a través de les xarxes socials, per tal d'arribar al número més gran possible de persones. Entre els mesos de novembre i març es van fer diverses sortides per la comarca on els participants podien fer fotos, que després havien de penjar a la xarxa social, amb l'etiqueta #instabaixpenedes. Gràcies a això es van aconseguir unes 1.200 fotografies de la comarca.

Objectiu de desestacionalitzar el turisme de la comarca

El conseller comarcal de Turisme en funcions, Jaume Casañas, ha apuntat que mostrar aquestes imatges a les rutes de transport públic «és un pas més d'aquest nou projecte que tanta acceptació ha tingut», i que ha de permetre «arribar a més gent per captar nous visitants i fer veure la riquesa que tenim, tant interior com marítima, com a destinació turística».

Per la seva banda, la presidenta del Consell Comarcal del Baix Penedès en funcions, Eva Serramià, creu que aquest projecte ha d'ajudar a «desestacionalitzar el turisme en aquesta època de l'any, ja que la comarca permet ser una destinació tant d'hivern com d'estiu». InstaBaixPenedès' ha comptat amb el suport de la Diputació de Tarragona, el Patronat Costa Daurada, el Consorci Enoturisme Penedès i Terra i Taula, sota la coordinació de l'Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Baix Penedès.

Fotos del Baix Penedès a autobusos catalans.
Fotos del Baix Penedès a autobusos catalans. | Consell Comarcal del Baix Penedès

 


Comentaris