GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Kenneth Martínez presenta una llista del PSC del Vendrell completament renovada

Tret del cap de llista, no repeteix cap altre regidor dels que hi ha al consistori
Els membres de la llista del PSC per a les municipals del Vendrell 2019. | BP Diari

 

El Vendrell ja coneix la primera llista completa que concorrerà a les eleccions municipals del 26 de maig. Es tracta de la llista del PSC, que ha estat presentada aquest dimecres 27 de març en una roda de premsa a la seva seu. Kenneth Martínez ha presentat tots els noms que l'acompanyen en la candidatura, en una llista completament renovada on, tret del mateix Martínez, no repeteix cap dels actuals regidors socialistes, ni Rafel Gosálvez, ni Camil·la Barnadas, ni Martí Carnicer, encara que aquest tanca els suplents de manera simbòlica.

 

El PSC del Vendrell aposta doncs per nous noms, un 25% dels quals «són menors de 30 anys», tal com ha apuntat Martínez. És el cas del número dos de la llista, Christian Soriano, un jove de només 22 anys, estudiant dels graus de Ciències Polítiques i de Dret. El número tres és per Sílvia Vaquero, de 43 anys, llicenciada en Història de l'Art amb una llarga trajectòria al Museu Déu. El quart de la llista és Baltasar Santos, el primer secretari del PSC del Vendrell, mentre que en els llocs cinc i sis hi ha Montserrat Martín i Rubén Gràcia.

 

Una llista que representa «la diversitat que hi ha Vendrell»

En la presentació de la llista, Kenneth Martínez ha remarcat que aquesta està integrada per «representar la diversitat que té el Vendrell, amb gent nascuda a Catalunya, a Espanya o a l'estranger, i gent que és del nucli històric, del Tancat o dels barris marítims». La llista, que està formada per onze homes i deu dones, serà presentada en un acte públic a l'auditori petit de l'Escola de Música Pau Casals el pròxim dilluns d'abril, a les 19.30 hores. A l'acte també s'explicarà el programa marc en el qual es basa el projecte.

 

El cap de llista dels socialistes ha avançat que el seu programa se centrarà «en tres eixos, la transformació urbana del Vendrell, la inclusió social de tots els seus ciutadans, i la convivència». Connectar el nucli antic del Vendrell amb el Tancat a través d'una actuació urbanística al carrer de les Quatre Fonts o fer un gimnàs a Coma-ruga són dues de les propostes que el candidat socialista ha presentat aquest dimecres.

 

Llista del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC)

1. Kenneth Martínez

2. Christian Soriano

3. Sílvia Vaquero

4. Baltasar Santos

5. Montserrat Martín

6. Rubén Gràcia

7. Núria Rovira

8. Alfons Herrera

9. Lucía Montoro

10. Juan Luís Espinosa

11. Teresa Llerena

12. Víctor Herrera

13. Montserrat Salvatierra

14. Mohamed Tahiri

15. Sara el Hatmi

16. Juan Francisco Castillo

17. Maria Ángeles Zambrano

18. Juan Antonio Dionisio

19. Manuela Casas

20. Dalmy Gascón

21. Verónica Talavera

 

SUPLENTS

22. Lamiae Andaloussi

23. Jordi Martínez

24. Belen Alcón

25. Antonio Rodríguez

26. Helena Arribas

27. Martí Carnicer

 

Altres notícies relacionades: