La Ballaruga del Vendrell estrenarà local social el setembre

L'entitat compleix quinze anys d'activitat socioeducativa al Vendrell

 

El nou local social de la Ballaruga obrirà el setembre. | Cedida

 

La Ballaruga del Vendrell estrenarà el pròxim setembre el seu nou local social, que estarà ubicat al carrer Colom, número 17. L'obertura d'aquest local permetrà a l'entitat que reuneix les AMPA de les escoles de la ciutat oferir nous projectes socioeducatius i treballar amb altres entitats del Vendrell. Tot i això, des de la Ballaruga han afegit que mantindran l'oficina que tenen al Camí Reial per atendre les famílies.

 

Una nova etapa amb el nou local

La Ballaruga es va constituir fa quinze anys, aglutinant les associacions de mares i pares de les escoles del Vendrell. El seu objectiu sempre ha estat oferir activitats de lleure educatiu a les escoles i els instituts, mantenint uns criteris d'equitat pels infants i joves del municipi.  El seu creixement sostingut els ha empès a obrir aquest nou local social, que han llogat al carrer Colom. Ara es faran les obres de reforma per adequar-lo a la normativa d'accessibilitat.

 

El nou local de la Ballaruga comptarà amb una zona de ludoteca i activitats de lleure, una aula per a fer formació i una oficina d'atenció al públic. Les obres d'adequació del local es fan en conveni amb la Cooperativa d'Integració Social Actua. Des de la Ballaruga apunten que comencen aquesta nova etapa amb «la il·lusió de donar més visibilitat a l’entitat, augmentar l’impacte d’acció al municipi i, sobretot, crear nous espais per a compartir coneixements i recursos entre entitats».

 

Concert al Museu Deu

Per altra banda, el Museu Deu del Vendrell acollirà aquest dimarts 26 de març, a les set de la tarda, un concert a càrrec dels alumnes de l’Escola Músics del Vendrell, que es farà a la sala de les catifes. Els protagonistes seran el violí d'Àlex Elliott, la guitarra d’Indaleci Altet, el saxo alt de Lídia Juncosa, i els pianos de Pau Esteve, Mariona Rovira i Oriol Rovira.

 

També es podran sentir les cançons dels Triolà, un conjunt instrumental format per dos flautistes, Ruth Campanales i Lis Toldrà, i un pianista, Miguel Pardo, així com la música del grup The Guitars Friends, amb Èlia Gonzalvez, Iván Tello, Sergi Ramírez, Bendegúz Ba’nfalvi i Aina Pujol. El concert és gratuït per a tothom.

 

També et pot interessar: